Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία μαγιό 2020 – Τάσεις, hot looks & τολμηρά χρώματα

Γυναικεία μαγιό 2020 – Τάσεις, hot looks & τολμηρά χρώματα

 

Γυναικεία μαγιό 2020 – Τάσεις, hot looks & τολμηρά χρώματα!

Το καλοκαίρι βρίσκεται για ακόμη μια φορά προ των πυλών κι εσύ ακόμη αναρωτιέσαι πιο θα είναι το φετινό hot trend για τις παραλίες; Δε χρειάζεται να αγχωθείς στο ελάχιστο! Στο E-string.gr κάναμε την έρευνά μας, και σου παρουσιάζουμε τα φετινά trends για να κάνεις για ακόμη μια φορά τη διαφορά σε παραλίες και ακρογιαλιές με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Τα γυναικεία μαγιό που θα ξεχωρίσουν αυτό το καλοκαίρι!

Όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι, έτσι και αυτό το καλοκαίρι, παρατηρούμε μια αυξημένη δυναμική και μια δυνατή ζήτηση και στροφή προς τα ολόσωμα μαγιό! Όχι όμως οποιαδήποτε ολόσωμα μαγιό, αλλά αυτά τα οποία είναι και λίγο...ιδιαίτερα, εκκεντρικά! Και τι εννοούμε με αυτό; Περίτεχνα κοψίματα, ανοίγματα στο εμπρός μέρος, ιδιαίτερες λεπτομέρειες, λεοπάρ χρώματα, και δέσιμο πίσω από το λαιμό, αποτελούν ελάχιστα μόνο από τα πιο hot trends του φετινού καλοκαιριού! Φυσικά, τα μπικίνι δε θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη λίστα, διατηρώντας για ακόμη μια φορά τη μερίδα του λέοντος, με μικρές και προσεγμένες προσθήκες όμως που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στο look σου! Λεπτομέρειες όπως μικρά διακοσμητικά στρας, κρίκοι, ακόμη και σχοινιά με φιόγκους, θα δούμε να επικρατούν στις παραλίες, με μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό που λατρεύει τα μπικίνι! Και για ακόμη μια χρονιά όμως, όπως ίσως ήταν και αναμενόμενο, τα χρώματα θα έχουν την τιμητική τους! Παρατηρούμε όμως μια ελαφρά απόκλιση από το απόλυτα έντονο χρώμα, αλλά και μια ελαφρά προτίμηση προς τα πιο γήινα και παστέλ χρώματα, με εξαίρεση τα μεταλλικά, που για τις λάτρεις, θα αποτελούν πάντοτε την κυρίαρχη επιλογή!

Για εσάς, ποιες είναι οι τάσεις που πιστεύετε πως θα κυριαρχήσουν στις παραλίες το καλοκαίρι του 2020; Τα γυναικεία μαγιό είναι κάτι που όλες οι γυναίκες αγαπούν, αλλά με διαφορετικό τρόπο η καθεμία, γι’ αυτό κι εμείς επιλέγουμε να φέρνουμε κοντά σας μια μοναδική ποικιλία από πολλά επώνυμα Brands σε γυναικεία μαγιό και γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη, ιδανικά να κάνουν κάθε καλοκαιρινή σας εξόρμηση...ξεχωριστή!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)