Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Μοναδικό Σετ Εσωρούχων Obsessive 875

Μοναδικό Σετ Εσωρούχων Obsessive 875

 

Μοναδικό Σετ Εσωρούχων Obsessive 875

Υπάρχουν πολλά και πολλά γυναικεία μαύρα σετ εσωρούχων, και σίγουρα κάθε φορά αυτό που θα θελήσεις από το επόμενο σετ που θα αγοράσεις είναι να είναι διαφορετικό απ’ όλα τα υπόλοιπα που έχεις. Το Obsessive 875 σου υπόσχεται αυτή ακριβώς την μοναδικότητα που αναζητάς και δεν είχες ακόμη στο συρτάρι σου! Διαθέτει ένα ιδιαίτερο σουτιέν και ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο κάτω μέρος, ώστε να τραβάει τα βλέμματα από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Το σετ εσωρούχων Obsessive 875 είναι αυτό  που θα ξεχωρίσει!

Το συγκεκριμένο σετ αποτελείται από μαύρη διαφάνεια σε όλη την επιφάνεια του, κάνοντας το μια τέλεια επιλογή για μια σέξι και ιδιαίτερη βραδιά. Το σουτιέν δεν διαθέτει ενίσχυση αλλά ούτε και μπανέλα, αφήνοντας το στήθος ελεύθερο και άνετο, για μια απόλυτα φυσική αίσθηση και άνεση, όλες τις ώρες τις ημέρας! Γύρω από το σουτιέν υπάρχει ένα μαύρο λουρί που αγκαλιάζει το στήθος και βοηθάει στην καλύτερη στήριξη του, αλλά φυσικά διαθέτει ρυθμιζόμενες τιράντες αλλά και ρύθμιση στο πίσω μέρος για μια ακόμη πιο άνετη εφαρμογή! Τόσο το μπροστινό, όσο και το πίσω μέρος στολίζονται με στρας, μικρές αλλά εντυπωσιακές λεπτομέρειες για να δημιουργήσεις το τέλειο σκηνικό απόλαυσης, με κάθε αγαπημένο σου outfit! Το κάτω μέρος αποτελείται από ένα στρινγκ που διαθέτει διαφάνεια, αλλά και το ίδιο μαύρο λουράκι που κοσμεί το σουτιέν, για μια απόλυτη ομοιομορφία και στυλ και στο κάτω μέρος του σετ! Όλα αυτά τα μαύρα λουριά, δημιουργούν ένα εσώρουχο πολύ σέξι και προκλητικό, για ακριβώς εκείνες τις στιγμές που δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο παρά ένα τέλειο σετ εσωρούχων! Είναι κατάλληλο για όποια στιγμή θέλετε να νιώσετε σέξι μέσα στην μέρα σας, αλλά ιδιαιτέρως όταν θέλετε να νιώσετε σέξι τις πιο ιδιαίτερες νύχτες σας! Οι διαφάνειες και τα λουριά αποπνέουν μια άλλη αίσθηση ερωτισμού, που εκφράζεται σε κάθε σας κίνηση, σε κάθε σας επιθυμία, σε κάθε σας σκέψη!

Ένα είναι το σίγουρο: με το σετ εσωρούχων Obsessive 875, σίγουρα δεν θα μετανιώσετε την επιλογή σας, για το πιο θηλυκό και εντυπωσιακό σετ εσωρούχων που είχατε ποτέ! Τόσο εσείς, όσο και ο σύντροφος σας! Απόκτησε το τώρα, αποκλειστικά από το E-string.gr, και παράλαβε το στο χώρο σου με ένα κλικ, σε διακριτική συσκευασία !

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)