Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σουτιέν με ενίσχυση : Υπέρ & Κατά

Σουτιέν με ενίσχυση : Υπέρ & Κατά

 

Σουτιέν με ενίσχυση : Υπέρ & Κατά

Τα σουτιέν βγαίνουν σε πολλά μεγέθη, χρώματα, σχέδια, υφές και φυσικά με ενίσχυση ή χωρίς. Είναι όμως καλό να φοράμε σουτιέν με ενίσχυση ή απλά έτσι τονίζουμε τα φυσικά μας κάλλη; Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα διαφωνούσαν είτε με την μία εκδοχή, είτε με την άλλη, καθώς πάντα η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση.

Σουτιέν με Ενίσχυση: ΥΠΕΡ

Τα περισσότερα σουτιέν διαθέτουν ενίσχυση και μπανέλα. Αυτό έχει μια πολύ λογική εξήγηση καθώς η ενίσχυση κρατάει καλύτερα το στήθος, ειδικά στις γυναίκες που έχουν πλούσιο ντεκολτέ. Ακόμη, η ενίσχυση ανορθώνει το στήθος, δημιουργώντας πιο έντονες καμπύλες και κάνοντας με τον τρόπο αυτό την γυναικεία φιγούρα πολύ πιο ελκυστική. Η ενίσχυση τονίζει το γυναικείο ντεκολτέ και στις περιπτώσεις που η γυναίκα δεν διαθέτει και το πιο πλούσιο στήθος, δημιουργεί ακόμη και την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου μεγέθους στήθους.

Σουτιέν με Ενίσχυση: ΚΑΤΑ

Στη σημερινή εποχή, όλο και περισσότερα σουτιέν τείνουν να αφαιρούν την ενίσχυση και να διατηρούν μόνο την μπανέλα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως οι σημερινές γυναίκες αρχίζουν να γίνονται πιο φιλελεύθερες σε σχέση τις προηγούμενες γενιές και αυτό φυσικά επηρεάζει και την σεξουαλικότητα τους. Οι κατασκευαστές στα γυναικεία σουτιέν, προσπαθώντας να ακολουθήσουν την εποχή, τείνουν να αφαιρούν την ενίσχυση καθώς δεν είναι τόσο άνετη. Ακόμη, η ενίσχυση δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου στήθους, όταν στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στην προσπάθεια των γυναικών να διεκδικήσουν την σεξουαλικότητα τους, η φυσική μορφή του σώματος, των καμπυλών και του στήθους τους αναδεικνύεται πλέον πιο ρεαλιστικά. Δίχως να κρύβονται, αλλά ούτε δημιουργώντας ψεύτικες φαντασιώσεις.

Η επιλογή σουτιέν με ή χωρίς ενίσχυση είναι
καθαρά στο χέρι της γυναίκας. Εάν η ίδια βολεύεται με ένα σουτιέν με ενίσχυση γιατί την στηρίζει καλύτερα, αλλά και δείχνει το σώμα της πιο ελκυστικό, τότε αυτό πρέπει να το κάνει δικό της! Εάν πάλι, προτιμά την πιο φυσική ανάδειξη του σώματος της, είναι καλύτερα να επιλέξει ένα σουτιέν χωρίς ενίσχυση! Μπορείς να είσαι σίγουρη πάντως, πως με κάθε σουτιέν της συλλογής μας στο E-string.gr , μπορείς να αναδείξεις το σώμα και τις καμπύλες σου, με τον πιο θηλυκό τρόπο, όποια προσέγγιση κι αν προτιμάς! Ανακάλυψε την συλλογή μας και χάρισε στο look σου την ανανέωση και την άνεση που πάντα έψαχνες!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)