Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναίκεια Εσώρουχα που θα είναι πάντα in style

 

Γυναίκεια Εσώρουχα που θα είναι πάντα in style

 

Γυναίκεια Εσώρουχα που θα είναι πάντα in style


 

Ως γυναίκες έχουμε πολλές επιλογές όσον αφορά τα εσώρουχα μας. Κάθε γυναίκα έχει το δικό της στυλ και νιώθει άνετα και σέξι με τον δικό της τρόπο! Ωστόσο υπάρχουν κάποιες επιλογές οι οποίες είναι ευρέως αποδεκτές ως must-haves κάθε γυναικείας συλλογής εσωρούχων.

 

Τα γυναικεία εσώρουχα που πάντα θα αγαπάς


Ένα σετ από μαύρα εσώρουχα είναι μια από τις επιλογές που σίγουρα δε θα πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Το μαύρο αποτελεί το κατεξοχήν διαχρονικό και σέξι χρώμα που προτιμούν όλες οι γυναίκες! Και αν η μονοχρωμία δεν είναι του στυλ σου, επέλεξε ένα μαύρο εσώρουχο με pattern ή λίγο χρώμα που θα σπάσει όμορφα και καλαίσθητα το total black.

Το στράπλες σουτιέν επίσης αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο απόκτημα κάθε γυναικείας συλλογής! Αν θέλεις να φορέσεις ένα εξώπλατο φόρεμα ή μια αποκαλυπτική μπλούζα, τότε απέφυγε τα σουτιέν με τιράντες ακόμα και αν αυτές είναι διάφανες! Αντιθέτως, επίλεξε ένα στράπλες σουτιέν για τολμηρές και άκρως θηλυκές εμφανίσεις., που θα ταιριάξει απόλυτα με το συνολικό σου outift!

Τα γυναικεία babydoll είναι ταυτόχρονα ρομαντικά και σέξi! Αναδεικνύουν την γυναικεία σιλουέτα και προσφέρουν απίστευτη γοητεία που σε κάνουν να νιώθεις μοναδική, ενώ μπορούν να προσδώσουν στο στυλ σου ένα έξτρα ιδιαίτερο στοιχείο! Για αυτό αποτελούν και θα αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε συλλογής εσωρούχων. Αρκεί μόνο να ανακαλύψεις αυτό που σε εκφράζει περισσότερο μέσα από την πλούσια συλλογή μας!

Το στρινγκ είναι μια always-in-fashion επιλογή που κάθε γυναίκα θα πρέπει να διατηρεί στο οπλοστάσιό της. Οι επιλογές εδώ είναι αμέτρητες, με χρώματα, σχέδια, υφές και τόσο πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές για να διαλέξεις την καλύτερη για σένα! Γοήτευσε με την εμφάνιση σου και κάνε τον σύντροφο σου να μείνει άφωνος με τις σέξι εμφανίσεις σου!

Τέλος, ο κορσές θεωρείται από τα πιο σέξι εσώρουχα που έχουν τη δύναμη να σμιλεύσουν το γυναικείο κορμί! Χαρίζει ξεχωριστή ταυτότητα και στολίζει το σώμα σου, φέρνοντας πολλούς συνειρμούς στο μυαλό του συντρόφου σου! Άφησε τον να κοσμεί το σώμα σου αποκαλύπτοντας έτσι τον δυναμισμό και το σεξαπίλ σου!

Η κάθε συλλογή εσωρούχων είναι διαφορετική! Ωστόσο, τα παραπάνω κομμάτια αποτελούν διαχρονικές αξίες για κάθε γυναίκα, εμπνευσμένα με ιδιαιτερότητα και φυσικά τέλεια εφαρμογή! Και στο E-string.gr , είναι αδιαμφισβήτητο πως θα βρίσκεις πάντα τις καλύτερες επιλογές στις καλύτερες τιμές για κάθε σου ανάγκη και περίσταση!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)