Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Plus Size Μπικίνι Lorin - Καλοκαίρι με στυλ & sexy άποψη

Γυναικείο Μαγιό Plus Size Μπικίνι Lorin - Καλοκαίρι με στυλ & sexy άποψη

 

Γυναικείο Μαγιό Plus Size Μπικίνι Lorin - Καλοκαίρι με στυλ & sexy άποψη!

 

Το καλοκαίρι δεν είναι απλά μια ακόμη εποχή. Είναι η εποχή που γεννιούνται αναμνήσεις, μοναδικές στιγμές και η εποχή που όλοι και όλες περιμένουν για να απολαύσουν τα μοναδικά νερά και τις παραλίες μας κάτω από τον καυτό ήλιο! Είναι όμως και η εποχή που τα αγαπημένα μας μπικίνι έχουν την τιμητική τους, γι’ αυτό και το Γυναικείο Μαγιό Plus Size Μπικίνι Lorin είναι και το επόμενο hit του φετινού σας καλοκαιριού, χωρίς καμία αμφιβολία!

 

Γυναικείο Μαγιό Plus Size Μπικίνι Lorin - Back in black!

 

Φυσικά, πλαζ και καλοκαίρι χωρίς ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι είναι αδύνατο! Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε και σε plus sizes, όπου το μαύρο είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα που κυριαρχεί! Γι’ αυτό και η Lorin φρόντισε να σου χαρίσει το πιο εντυπωσιακό, το πιο sexy και το πιο chic γυναικείο μπικίνι plus size που είχες ποτέ σου! Άριστη εφαρμογή στο μπούστο και στο σλιπ, κορυφαία ποιότητα υφάσματος και τέλεια στήριξη είναι μόνο λίγα από τα πλεονεκτήματα που θα απολαύσεις στο Γυναικείο Μαγιό Plus Size Μπικίνι Lorin! Το τοπ δένει όμορφα και άνετα πίσω από το λαιμό και την πλάτη για να είσαι άνετα όλη μέρα, ενώ διαθέτει μπανελα στο στήθος αλλά και πλευρική, για τέλεια στήριξη! Φυσικά όμως, καλοκαίρι χωρίς στυλ και τέλειο look, δε γίνεται, γι’ αυτό και πρόσθεσε μοναδικές πινελιές που θα αγαπήσεις στο Γυναικείο Μαγιό Plus Size Μπικίνι Lorin! Στο τοπ, υπάρχει μια διακριτική αλλά καθόλου αδιάφορη λεπτομέρεια από μικρά σχοινιά που δένουν στο ντεκολτέ, χαρίζοντας μια αίσθηση βάθους και sexy look! Ενώ στο κάτω μέρος οι ιδιαίτερες διαφάνειες στο πλάι ταιριάζουν απόλυτα με την τάση της εποχής, αλλά και δίνουν μια ανάλαφρη αίσθηση που το κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλο γυναικείο μαγιό μπικίνι plus size!

 

Μήπως ήρθε και για σένα θα στιγμή να απολαύσεις το καλοκαίρι όπως πραγματικά σου αξίζει! Τόλμησε το λοιπόν, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, και άφησε το Γυναικείο Μαγιό Plus Size Μπικίνι Lorin να στολίσει το σώμα σου με τις πιο sexy λεπτομέρειες! Δες το αποκλειστικά εδώ από το E-string.gr !

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)