Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη – Αέρινες & sexy προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι

Γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη – Αέρινες & sexy προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι

 

Γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη – Αέρινες & sexy προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι!

 

Το καλοκαιράκι είναι σχεδόν στην πόρτα μας, και η ανάγκη για ελαφρύ και αέρινο, αλλά ταυτόχρονα sexy στυλ στα γυναικεία εσώρουχά σου είναι πιο δυνατή από ποτέ! Νέα χρώματα, νέες υφές και εντυπωσιακά στυλ στα γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη είναι εδώ για να σου χαρίσουν μοναδικές καλοκαιρινές νύχτες και μέρες, πάντα με μια διάθεση λίγο πιο…πικάντικη! Εσύ, τι θα διαλέξεις για το φετινό καλοκαίρι;

 

Γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη – Babydoll, Σετ Εσώρουχα, Ρόμπες και Νυχτικά για κάθε στυλ!

 

Για να το απολαύσεις όμως, θα πρέπει και να σου ταιριάζει απόλυτα! Και πώς θα διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει; Μα φυσικά, θα αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και την πιο sexy διάθεσή σου! Ποια είναι τα αγαπημένα σου; Τα πιο ελαφριά γυναικεία babydoll με ανοιχτά χρώματα και ελαφριές, άνετες λεπτομέρειες , όπως και πολυτελή δαντέλα; Ή μήπως θες ένα όμορφο και ρομαντικό σετ εσωρούχων που θα ταιριάξει απόλυτα με το καλοκαιρινό σου outfit και θα φοράς κάθε στιγμή της ημέρας; Ή μήπως να επιλέξεις μια άνετη επιλογή για τα βράδια στο σπίτι με ένα νυχτικό ή μια ρόμπα που θα απολαμβάνεις να φοράς για να χαλαρώνεις, αλλά παράλληλα με ένα sexy touch; Ευτυχώς για ‘σένα, έχουμε την κατάλληλη επιλογή για κάθε σου απαίτηση με μια μοναδική ποικιλία σε γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη αποκλειστικά στο E-string.gr ! Εσύ απλά επέλεξε το στυλ που θες, το χρώμα που σε εκφράζει και το μέγεθός σου, και άφησε τα υπόλοιπα σε εμάς!

 

Μην περιμένεις άλλο λοιπόν! Δημιούργησε το καλοκαίρι σου με χρώμα, μοναδικά sexy διάθεση και εντυπωσιακό στυλ με γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη που θα απολαμβάνεις να φοράς κάθε ώρα της ημέρας! Απλά κάνε κλικ εδώ και απόλαυσε τα πιο όμορφα & ποιοτικά γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη που είχες ποτέ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)