Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Κορμάκια - Η απάντηση σου στις πιο sexy νύχτες σου

Γυναικεία Κορμάκια - Η απάντηση σου στις πιο sexy νύχτες σου

 

Γυναικεία Κορμάκια - Η απάντηση σου στις πιο sexy νύχτες σου!

 

Το καλοκαίρι πλησιάζει κι εσύ ψάχνεις μια πιο ιδιαίτερη λύση για να δώσεις μια νέα πνοή στις πιο καυτές και sexy νύχτες σου; Η λύση βρίσκεται στα γυναικεία κορμάκια και ένα στυλ που θα ξεχωρίσει αλλά και θα συγκινήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, για να απολαύσετε καλοκαιρινές νύχτες που θα θυμάστε για πολύ καιρό! Γιατί όμως γυναικεία κορμάκια;

 

Γυναικεία κορμάκια - απόλαυσε το δικό σου όπως το θες!

 

Φυσικά όλα τα γυναικεία κορμάκια δεν είναι κατάλληλα για το καλοκαίρι σου! Μερικά είναι φτιαγμένα από πιο χοντρό ύφασμα, μερικά είναι πιο σκουρόχρωμα και για μερικά σίγουρα δεν είναι η εποχή τους! Γι’ αυτό και έχει σημασία ποια γυναικεία κορμάκια θα επιλέξεις! Το χρώμα σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο, αλλά δεν είναι μονόδρομος. Αν το στυλ σου είναι το μαύρο ή τα σκούρα χρώματα, προχώρησε έτσι. Αν όχι, ακόμα καλύτερα, γιατί και οι επιλογές σου θα είναι ακόμη περισσότερες! Το βασικό θα είναι σίγουρα όμως και το ύφασμα και η σύνθεση του! Λόγω καλοκαιριού, θα χρειαστείς σίγουρα κάτι πολύ άνετο αλλά και πολύ ελαφρύ! Έτσι, προτίμησε τις διαφάνειες, απαλά υφάσματα, υφές που αγαπούν το σώμα και τις καμπύλες σου, αλλά και στυλ που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετη και sexy! Τόλμησε μοναδικά φλοράλ patterns, σχέδια με δαντέλα ή χωρίς, σχοινιά, δίχτυ ή οτιδήποτε άλλο σου κινεί την φαντασία και τη διάθεση για να απολαμβάνεις πάντοτε με το σύντροφό σου στιγμές ιδιαίτερες και καυτές κάθε βραδυ!

 

Τόλμησε τα λοιπόν, φόρεσε τα, ζησ’ τα και απόλαυσε τα με τρόπο που δεν τα φόρεσες ποτέ! Τα γυναικεία κορμάκια είναι εδώ για να σου χαρίσουν μοναδικές στιγμές κι αυτό το καλοκαίρι! Βρες το δικό σου εδώ αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)