Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Leopard γυναικεία εσώρουχα. Στυλ και χρώμα που δε μπορείς να μην αγαπήσεις

Leopard γυναικεία εσώρουχα. Στυλ και χρώμα που δε μπορείς να μην αγαπήσεις

 

Leopard γυναικεία εσώρουχα; Στυλ και χρώμα που δε μπορείς να μην αγαπήσεις!

 

Τι προτιμάς περισσότερο λοιπόν; Γυναικεία babydoll, γυναικεία σετ εσώρουχα, γυναικεία κορμάκια ή ζαρτιέρες; Η απάντηση είναι δική σου, αλλά όσο το σκέφτεσαι, σκέψου και κάτι ακόμη: Πότε ήταν η τελευταία φορά που φόρεσες leopard γυναικεία εσώρουχα; Κι αν ήταν σύντομα, πότε τα απόλαυσες αρκετά εσύ και ο σύντροφός σου; Μην ψάχνεις άλλο! Στο E-string.gr κάναμε την έρευνά μας, και σου προτείνουμε leopard γυναικεία εσώρουχα, με στυλ και άποψη για να κάνεις κάθε ημέρα, αλλά κυρίως, κάθε νύχτα σου πιο καυτή από ποτέ!

 

Leopard γυναικεία εσώρουχα: Η απάντηση στις φαντασιώσεις σας!

 

Σίγουρα σου βγάζουν τον πιο «άγριο» εαυτό σου, αλλά αδιαμφισβήτητα και τον πιο παιχνιδιάρικο επίσης! Εδώ μπορείς να βάλεις φωτιά στις πιο ζωηρές και τολμηρές φαντασιώσεις σου με μια σου μόνο κίνηση, και πάντοτε με το στυλ που αγαπάς! Θες κάτι sexy αλλά όχι τόσο τολμηρό, απλά για να ανεβάσεις λίγο τη θερμοκρασία; Θα επιλέξεις ένα γυναικείο εσώρουχο στρινγκ, το οποίο είναι ταυτόχρονα sexy & minimal, για να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου γυναικείο σουτιέν! Θες να ανεβάσεις λίγο παραπάνω το επίπεδο, για μια λίγο πιο ιδιαίτερη περίπτωση; Τότε θα το συνδυάσεις τέλεια με τις απόλυτες leopard ζαρτιέρες, για να μπορείς να τον προκαλείς, με μία σου μόνο κίνηση! Και για εσένα που προτιμάς κάτι ακόμη πιο sexy και προκλητικό, τόλμησε με τα μοναδικά leopard γυναικεία babydoll μας, αλλά και τα leopard κορμάκια μας, για μια νύχτα που δε θα ξεχάσετε ποτέ, με μοναδικά κοψίματα αλλά και διαφάνειες που θα δέσουν τέλεια με τα leopard γυναικεία εσώρουχά σου!

 

Εμπρός λοιπόν! Βάλε τα δυνατά σου, τόσο με τη φαντασία, όσο και με το δικό σου, προσωπικό ύφος και ανανέωσε το look σου με την πιο άγρια αλλά και sexy διάθεση! Τόλμησε με τα leopard γυναικεία εσώρουχα που θα αλλάξουν μια για πάντα τη γκαρνταρόμπα σου για νύχτες πιο καυτές από ποτέ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)