Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 842 – Sexy, Classy, simply Fabulous

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 842 – Sexy, Classy, simply Fabulous

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 842 – Sexy, Classy, simply Fabulous!

 

Όλοι ξέρουμε πως αγαπάς τα πιο ποιοτικά γυναικεία εσώρουχα. Τόσο εσύ, όσο και κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό και την εμφάνισή της και αναζητά πάντα το καλύτερο, πρώτα για εκείνη και έπειτα για το σύντροφό της. Όμως το γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 842 είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Το γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 842 είναι η ενσάρκωση του όμορφου , σε συνδυασμό με το εκρηκτικό, σε ένα συνδυασμό πέρα από όσα έχεις ζήσει μέχρι στιγμής.

 

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 842 – Μια επιλογή που θα σε κερδίσει

 

Με την πρώτη ματιά, με την πρώτη στιγμή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όχι μόνο για το εξαιρετικό design του. Όχι μόνο για το βαθύ, σαγηνευτικό χρώμα του. Αλλά επίσης για το μοναδικό ύφος, την χαρακτηριστική αύρα αλλά και το ξεχωριστό στυλ του. Το γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 842 ήρθε για να κάνει τις νύχτες σου λίγο πιο sexy, λίγο πιο καυτές, λίγο πιο ρομαντικές, αλλά ταυτόχρονα χωρίς να θεωρείται κάτι ξένο στο σώμα σου, αλλά μονάχα μια εντυπωσιακή προσθήκη, που είναι σαν να δημιουργήθηκε μόνο για ‘σένα.

 

Απόλαυσε το χωρίς δισταγμό

 

Το γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 842 είναι αυτό που δηλώνει το όνομά του. Ένα ξεχωριστό γυναικείο σετ εσωρούχων, με βαθύ μοβ χρώμα, που δένει όπως κανένα άλλο, με το πιο chic μάυρο της Obsessive. Μια επιλογή εθιστική, έτοιμη να δώσει σε κάθε δευτερόλεπτο που ρο φοράς νόημα και να σε οπλίσει με τόση αυτοπεποίθηση όπως κανένα άλλο γυναικείο εσώρουχο. Μια μίξη διαφάνειας, φλοράλ σχεδιασμών, πολυτελούς δαντέλας, που βρήκαν την έκφρασή τους σε ένα αποκαλυπτικό μεν, αλλά classy σουτιέν και ένα τολμηρό στρινγκ, έτοιμα να ξεκλειδώσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό άνδρα!

 

Η επιλογή είναι δική σου, αλλά πρέπει να την κάνεις σύντομα και έξυπνα! Πρόλαβε το γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 842 πριν εξαντληθεί, ανακάλυψε το και κάνε δικές σου τις πιο sexy επιλογές και συνδυασμούς που είχες φανταστεί, πριν ακόμη γίνουν πραγματικότητα! Αγόρασε το, φόρεσε το, ζήσ΄το αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)