Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 854 – New entry, sexiest than ever

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 854 – New entry, sexiest than ever

 

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 854 – New entry, sexiest than ever!

 

Total black, simply irresistible! Ξέρουμε πως το μαύρο είναι το αγαπημένο σου χρώμα και το γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 854 σίγουρα δε θα αποτελέσει εξαίρεση! Είσαι έτοιμη λοιπόν να ανακαλύψεις την ολοκαίνουργια collection της Obsessive; Sexy επιλογές, μοναδικό αποτέλεσμα και στυλ που κόβει την ανάσα, μόλις βρήκαν την απόλυτη έκφρασή τους στο μοναδικό γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 854! Πάμε να το ανακαλύψουμε μαζί λοιπόν!

 

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 854 – H δύναμη του μαύρου!

 

Sexy & ρομαντικό, αθεράπευτα προκλητικό και εξαιρετικά δυναμικό! Και γιατί όχι; Η Obsessive γνωρίζει πολύ καλά τι ζητά μια γυναίκα από τα γυναικεία εσώρουχά της, και σίγουρα το γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 854 είναι η φιλοσοφία της με σάρκα και οστά! Ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί στην πολυτελέστατη δαντέλα που καλύπτει υπέροχα μόνο τα απαραίτητα και δένει ιδανικά με τα σατέν κουμπώματα του; Ποιος δε θα μείνει με το στόμα ανοιχτό, όταν του γυρίσεις την πλάτη και δει ένα σύνολο εμπνευσμένο από την πιο καυτή του φαντασίωση «δεμένο» με σκοινιά που δένουν όμορφα χιαστί; Ή μήπως πιστεύεις πως αυτό που θα του κλέψει την καρδιά είναι οι πανέμορφοι σατέν φιόγκοι, τόσο στο σουτιέν, όπως και στο στρινγκ που θα κάνουν το σύνολό σου απλά ξεχωριστό; Όποια κι αν είναι η απάντηση, ένα πράγμα δε θα έπρεπε να σε ανησυχεί: Το αν θα του πάρεις τα μυαλά, γιατί θα γίνει εγγυημένα με το γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 854! Ένα από τα πιο ιδιαίτερα δώρα τόσο για μια επέτειο, ή ακόμη και για του Αγίου Βαλεντίνου, το γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 854 είναι ίσως η ιδανική επιλογή, για να πεις «Σε θέλω» πιο πειστικά από ποτέ!

 

Μην περιμένεις άλλο λοιπόν, και κάνε το δικό σου! Κάνε κλικ εδώ, δες το, βρες το νούμερο που ταιριάζει άψογα και απόλυτα στο δικό σου σώμα και ύφος και απόλαυσε μαγικές νύχτες με την πιο sexy διάθεση μόνο από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)