Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Κόκκινα Εσώρουχα – Γιατί δεν είναι κάθε μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κόκκινα Εσώρουχα – Γιατί δεν είναι κάθε μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Κόκκινα Εσώρουχα – Γιατί δεν είναι κάθε μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

 

Τι κι αν πλησιάζει του Αγίου Βαλεντίνου; Αυτό σημαίνει ότι μόνο τότε θα φοράς κόκκινα εσώρουχα; Φυσικά και όχι! Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί απλά μια (ακόμη) αφορμή να κάνουμε τη διαφορά στην καθημερινότητα και την πεπατημένη και να φορέσουμε ξανά τα κόκκινα εσώρουχά μας! Γιατί όμως τον υπόλοιπο καιρό τα παραμελούμε και δεν τα επιλέγουμε τόσο;

Γιατί πρέπει να βάλεις τα κόκκινα εσώρουχα στα καθημερινά σου outfits

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το κόκκινο είναι χρώμα ψυχολογίας, όχι μόνο στα ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα, αλλά σε οτιδήποτε παρατηρούμε στη ζωή μας. Το κόκκινο εμπνέει, αυξάνει την αδρεναλίνη, οξύνει τις αισθήσεις, και είναι ένα από τα χρώματα που θα παρατηρήσουμε πάρα πολύ εύκολα, όπου κι αν βρισκόμαστε. Τι μας κάνει όμως να μην επιλέγουμε να φορέσουμε τόσο συχνά τα κόκκινα εσώρουχά μας; Αρχικά, έχει να κάνει με τις ανασφάλειες μας. Θεωρούμε πολλές φορές το σώμα μας άσχημο, επειδή δεν έχουμε τις αναλογίες και τα χαρακτηριστικά ενός μοντέλου, και με τα κόκκινα εσώρουχα, αυτά τα χαρακτηριστικά, θα φαίνονται ακόμη πιο έντονα. Το σώμα μας όμως είναι μοναδικό και πρέπει να το αγαπούμε όπως ακριβώς κι αν είναι! Και με τα κόκκινα εσώρουχά μας, θα νιώσουμε πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση από ένα μαύρο σετ εσώρουχα που φοράμε κάθε μέρα! Επίσης, θεωρούμε πως τα κόκκινα εσώρουχα μας δεν ταιριάζουν με το συνολικό μας outfit. Αυτό φυσικά δεν ισχύει, μιας και το outfit μας εμείς το επιλέγουμε και το δημιουργούμε, κι ακόμη και σε outfit που τα εσώρουχα είναι πιο εμφανή, υπάρχουν πολλές λύσεις για τα ενσωματώσουμε τέλεια στο τελικό σύνολο. Τέλος, θεωρούμε πως τα κόκκινα εσώρουχα μας είναι ένα είδος που προορίζεται μόνο για ειδικές και ιδιαίτερες περιπτώσεις. Έτσι όμως, στερούμε από το σώμα και την αυτοπεποίθησή μας μια σημαντική «τόνωση» που χρειαζόμαστε καθημερινά για να νιώθουμε πιο sexy και θηλυκές , χωρίς να χρειαζόμαστε να δημιουργήσουμε το τέλειο σκηνικό!

Ακόμη αναρωτιέσαι αν τα γυναικεία εσώρουχά σου είναι μια καλή ιδέα για κάθε ημέρα της εβδομάδας; Δοκίμασε τα και θα δεις! Είμαστε σίγουροι ότι θα τα απολαύσεις όσο κανένα άλλο! Απόκτησε τα από το E-string.gr και τόνωσε το look και την αυτοπεποίθησή σου με ένα κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)