Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι Passion BS064 – Το πιο ιδιαίτερο και στυλάτο μαύρο κορμάκι που θα αγαπήσεις

Γυναικείο Κορμάκι Passion BS064

 

Γυναικείο Κορμάκι Passion BS064 – Το πιο ιδιαίτερο και στυλάτο μαύρο κορμάκι που θα αγαπήσεις!


 

Ξέρουμε πως αγαπάς το μαύρο. Όπως επίσης αγαπάς και το εξαιρετικό στυλ, τόσο στα ρούχα, αλλά και πολύ περισσότερο και στα εσώρουχά σου. Και επίσης γνωρίζουμε πως για να βρεις το δικό σου, ξεχωριστό και προσωπικό στυλ, δε θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, αντιθέτως χρειάζεται χρόνο και αναζήτηση. Γι’ αυτό κι εμείς στην αναζήτησή μας για ένα ιδανικό κορμάκι, ανακαλύψαμε το γυναικείο κορμάκι Passion BS064 !

Passion BS064 – Το γυναικείο κορμάκι που πάντα ήθελες

Τι καλύτερο λοιπόν από το μαύρο; Και τι πιο chic και στυλάτο; Φυσικά όμως, δε σταματά εδώ. Γιατί, όπως είπαμε το γυναικείο κορμάκι Passion BS064 δεν είναι ούτε το πιο συνηθισμένο αλλά ούτε και το πιο εκκεντρικό κορμάκι που θα δεις. Είναι όμως μια τέλεια συμμετρία ανάμεσα σε μια προκλητική επιλογή, και μια στυλάτη πρόταση για κάθε στιγμή που θες να απολαύσεις στο έπακρο! Σ’ αυτό όμως συντελούν πολλοί παράγοντες: Τόσο η εξαιρετική σχεδίασή του, όσο και η απαλή και ιδιαίτερη υφή του, σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο, δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε και το εντυπωσιακό άνοιγμα στον καβάλο, που ανεβάζει τον πήχυ σε νέα επίπεδα! Το design του, που ξεχωρίζει από κάθε άλλο χάρη στα μοναδικά Patterns και σχέδια, τόσο εμπρός όσο και πίσω με ένα wild look από φτερά και λεοπάρ μοτίβα. Η υφή του, από απαλό δίχτυ, που αγκαλιάζει κάθε καμπύλη του σώματός σου, και χάρη στην ελαστικότητά του, είναι ιδανικό για κάθε τύπο σώματος! Τέλος, το άνοιγμα στον καβάλο, είναι σίγουρα ένα από τα σήματα κατατεθέν του, αλλά και τα σημεία προσοχής, που το καθιστούν πάντοτε έτοιμο να συνοδεύσει ιδανικά τις πιο παιχνιδιάρικες ή πικάντικες φαντασιώσεις σου!

 

Αν κι εσύ λοιπόν αναζητάς ένα κομμάτι ιδιαίτερο, μοναδικό και ταυτόχρονα sexy και εντυπωσιακό, το γυναικείο κορμάκι Passion BS064 είναι σίγουρα μια επιλογή που δεν πρέπει να αγνοήσεις! Απόλαυσε το εδώ, αποκλειστικά με ένα κλικ στο E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)