Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Κορσές – Ένα γυναικείο εσώρουχο που θα κάνει τη διαφορά στο look σου

Κορσές – Ένα γυναικείο εσώρουχο που θα κάνει τη διαφορά στο look σου

 

Κορσές – Ένα γυναικείο εσώρουχο που θα κάνει τη διαφορά στο look σου!

 

Αδιαμφισβήτητα, ο κορσές θεωρείται από άνδρες και γυναίκες ένα εσώρουχο ή αξεσουάρ που δε μπορεί να συγκριθεί πρακτικά με κανένα άλλο. Τόσο η διττή φύση του, όσο και η ευελιξία του, αλλά και η χρήση του ως αξεσουάρ μόδας αλλά και στη διόρθωση της σιλουέτας, το καθιστούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι, όχι μόνο της γκαρνταρόμπας σου, αλλά και του γενικότερου στυλ σου, που ολοκληρώνεται ιδανικά μέσα από ένα από τα πιο vintage κομμάτια που έχουν φορεθεί ποτέ.

 

Ο κορσές που δεν είχες, αλλά πάντα θα έχεις στο εξής

 

Μπορεί οι εποχές να άλλαξαν και η μόδα και οι τάσεις της να έχουν προχωρήσει πολύ προς τα εμπρός, αυτό όμως δε σημαίνει πως κάποια κομμάτια διαχρονικά και vintage θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και μπορεί ο κορσές να θεωρείται από διάφορους ως ένα εσώρουχο ίσως «παλιομοδίτικο» ή ξεπερασμένο, δεν παύει να είναι όμως εξαιρετικά sexy και ρομαντικό, ιδιαίτερα όταν βρίσκεται σαν μέρος ενός ταιριαστού συνόλου. Γιατί ένας κορσές δεν αποτελεί αυτοτελές κομμάτι από μόνος του, παρά μόνο ένα πολύ δυνατό κομμάτι στο ιδανικό σου σύνολο. Τόσο η «διόρθωση» και η δημιουργία μιας ιδανικής γραμμής στο σώμα σου, αλλά και η απόλυτα sexy φύση του, κερδίζουν επάξια μια θέση στην καρδιά σου χωρίς κόπο. Έτσι, ο κορσές μπορεί να φορεθεί κάλλιστα μέσα από το αγαπημένο σου outfit, δημιουργώντας έτσι ακόμη περισσότερο την αίσθηση των πλούσιων καμπυλών σε όλους όσους σε κοιτούν , όπως επίσης και να συνοδεύσει ιδανικά ένα sexy σετ δίνοντας μια vintage και πιο ρομαντική νότα σε κάθε σου ιδιαίτερη στιγμή & περίσταση! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν κορσέ που αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου συνόλου, που παντρεύει ιδανικά χρώματα, υφές και γραμμές σε ένα αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Αν αναζητάς ακόμη περισσότερους λόγους για να γίνει ο κορσές το αγαπημένο σου εσώρουχο, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις τη μοναδική ποικιλία σε κορσέδες από το E-string.gr! Κάνε κλικ εδώ και βρες τον δικό σου στη στιγμή!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)