Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Obsessive B118 Teddy – Το κορμάκι που θα ρίξει στα δίχτυα σου κάθε σου στόχο

Obsessive B118 Teddy – Το κορμάκι που θα ρίξει στα δίχτυα σου κάθε σου στόχο

 

Obsessive B118 Teddy – Το κορμάκι που θα ρίξει στα «δίχτυα» σου κάθε σου στόχο!

 

Η λέξη σέξι είναι λίγη. Πολύ λίγη για να περιγράψει τη νέα δημιουργία της Obsessive, το Obsessive B118 Teddy που ήρθε να ταράξει για τα καλά τα νερά στον τρόπο που βλέπαμε τα κορμάκια έως τώρα. Ένα κορμάκι μοναδικό όσο ελάχιστα, δυναμικό και εντυπωσιακό, μια προσθήκη στο στυλ σου που θα αφήσει με το στόμα ανοιχτό το σύντροφό σου, χωρίς πολλά περιθώρια αντίδρασης.

 

Το Obsessive B118 Teddy είναι σίγουρα το κορμάκι που θα σε εντυπωσιάσει

 

Δεν είναι μόνο ο καινοτόμος του σχεδιασμός με φουτουριστικό design, δεν είναι μόνο η απόλυτα σέξι αισθητική του, δεν είναι ο ανοιχτός καβάλος, είναι ο τρόπος με τον οποίο όλα αυτά γίνονται ένα κράμα και γεννούν το τελικό αποτέλεσμα! Είναι ο τρόπος που σε κάνει να αισθάνεσαι και να νιώθεις το σώμα σου όταν το φοράς, όταν βλέπεις τον εαυτό σου τόσο σέξι και προκλητική συνάμα! Το Obsessive B118 Teddy είναι ένα κορμάκι που μερικές θα φοβηθούν, αλλά όσες το τολμήσουν θα δικαιωθούν απόλυτα! Ξεφεύγοντας από καθετί συνηθισμένο, οι τιράντες του είναι χιαστί σχοινιά, πλέκοντας έναν ιστό στο εμπρός και πίσω μέρος! Η διαφάνεια που βρίσκεται σε όλο το μήκος και πλάτος του είναι και αυτή που δίνει τη σέξι αίσθηση με ένα άρωμα μυστηρίου. Και ο ανοιχτός καβάλος είναι αυτός που το κάνει προκλητικό όσο λίγα! Ο συνδυασμός αυτός λοιπόν είναι και αυτός που χαρίζει επάξια στο Obsessive B118 Teddy μια θέση στα πιο σέξι και εντυπωσιακά κορμάκια που είχες ποτέ! Και πίστεψε μας είναι σίγουρο πως θα κερδίσει και πολύ εύκολα και μια θέση στην καρδιά σου, από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Απόλαυσε το λοιπόν σε μια αγαπημένη σου στιγμή, ή μια ιδιαίτερη στιγμή που θες να θυμάσαι για πολύ καιρό. Είναι σίγουρο πως το Obsessive B118 Teddy θα την κάνει μοναδική! Καν’ το δικό σου με ένα κλικ από το E-string.gr αποκλειστικά εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)