Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Bodystocking ή ολόσωμα καλσόν: Σέξι και μοναδικά, όπως τα θες

Bodystocking ή ολόσωμα καλσόν: Σέξι και μοναδικά, όπως τα θες

 

Bodystocking ή ολόσωμα καλσόν: Σέξι και μοναδικά, όπως τα θες!

 

Άλλωστε, τι νόημα έχει αν τα εσώρουχα σου δεν είναι μοναδικά; Αν τα babydoll, τα κορμάκια, τα ολόσωμα καλσόν σου και τα πιο σέξι εσώρουχά σου δεν αντικατοπτρίζουν απόλυτα αυτό που είσαι και αισθάνεσαι κάθε στιγμή; Αυτή λοιπόν είναι και η φιλοσοφία πίσω από τα Bodystocking ή ολόσωμα καλσόν! Να σε κάνουν να νιώθεις απόλυτα σέξι και μοναδική χωρίς να θυσιάσεις ούτε μια ιδέα από το look σου! Και το πετυχαίνουν περίφημα!

 

Bodystocking: Η απάντηση στο σέξι look

 

Όποιος θεωρεί ότι χρειάζεσαι μόνο εξεζητημένες επιλογές και προκλητικά εσώρουχα για να είσαι σέξι, βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Και τα bodystocking αντικατοπτρίζουν ακριβώς αυτό. Σε βοηθούν να αισθάνεσαι sexy με την άνεση και το look που νιώθεις εσύ όμορφα. Γιατί συνδυάζουν τη σέξι διάθεσή σου με μια chic εμφάνιση, η οποία εμφανίζεται όταν και όπου εσύ επιλέγεις. Γιατί μπορείς κάλλιστα να τα φοράς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σαν ένα κορμάκι, μαζί με καλσόν, που συνδυάζεται τέλεια με το αγαπημένο σου outfit, χωρίς να είναι κάτι ξένο ή προκλητικό, πάντα σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου εσώρουχα. Ή και πάλι, μπορείς πολύ εύκολα να επιλέξεις ένα πιο ιδιαίτερο και προκλητικό bodystocking για μια στιγμή ή μια νύχτα στην οποία θες να δώσεις μια άλλη νότα, τη νότα της περιπέτειας και της απόλαυσης! Ή μπορείς να επιλέξεις το χρώμα που σε αντιπροσωπεύει! Μαύρο για μια πιο επίσημη εμφάνιση, ή αν προτιμάς κάτι πιο minimal και καθημερινό, λευκό, αν είναι ρομαντικός τύπος, ή θες κάτι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά και κόκκινο, αυτό που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση, αλλά και θα βγάλει τον πιο σέξι εαυτό σου! Εσύ επιλέγεις, κι αυτό είναι ότι πιο σέξι υπάρχει!

 

Τα Bodystocking ή ολόσωμα καλσόν είναι μια επιλογή που κάθε γυναίκα οφείλει να κάνει για τον εαυτό της! Μια επιλογή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις με το look αλλά και την προσωπικότητά σου! Απόλαυσε τα λοιπόν μέσα από την μοναδική ποικιλία του E-string.gr και εξερεύνησε τα εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)