Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Μαύρα Εσώρουχα – Είναι τελικά η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις

Μαύρα εσώρουχα επιλογές που μπορείς να κάνεις

 

Μαύρα Εσώρουχα – Είναι τελικά η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις;

 

Πολλοί θα συμφωνήσουν, πολλοί όχι και σίγουρα πολλοί ακόμη θα το σκεφτούν μια-δυο φορές πριν απαντήσουν. Είναι όμως τα μαύρα εσώρουχα η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για το στυλ και το look σου σε κάθε δεδομένη περίπτωση; Η απάντηση φυσικά δεν είναι δεδομένη, μπορούμε όμως να την προσεγγίσουμε κατά πολύ, σκεπτόμενοι μια απλή ερώτηση: Είναι τελικά το μαύρο το καλύτερο χρώμα γενικά;

 

Μαύρα εσώρουχα και ψυχολογία – Ένας άρρηκτος δεσμός

 

Φυσικά, το χρώμα που επιλέγουμε για τα ρούχα ή τα εσώρουχά μας, έχει άμεση σχέση και με τη διάθεση αλλά και με την ψυχολογία μας. Αυτό βέβαια δεν είναι νέο, αλλά πολλοί και πολλές το παραβλέπουμε καθημερινά και υποσυνείδητα μας επηρεάζει. Χωρίς αμφιβολία, το μαύρο στα εσώρουχά σου είναι κάτι λαμπερό, κάτι πολυτελές και σίγουρα κάτι εκλεπτυσμένο. Και είναι κάτι που πολλοί θα προτιμήσουν να δουν, αλλά και να φορέσουν. Είναι όμως αυτό που πραγματικά σε εκφράζει; Είναι τα μαύρα εσώρουχα αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και να τονώσουν την προσωπικότητα και τη διάθεσή σου; Γιατί όχι τα κόκκινα ή τα λευκά; Ή μήπως τα ροζ; Μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε άμεσα, τα μαύρα εσώρουχα όμως επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας, ειδικά αν τα φοράμε συχνά. Γι’ αυτό και ακόμη αν είστε τύπος που αγαπά τα μαύρα εσώρουχα, σπάστε λίγο την πεπατημένη, με χρώμα και υφές! Τολμήστε το κόκκινο, το λευκό, το μπλε, το μωβ, το ροζ, το μπεζ, ακόμη και το κίτρινο! Ανοιχτά η πιο σκούρα χρώματα, φλούο ή γήινα, απολαύστε κάθε χρώμα και στυλ, ανάλογα με τη διάθεσή και το στυλ σας, ανάλογα την ψυχολογία και την όρεξή σας εκείνη τη στιγμή! Τολμήστε το διαφορετικό και απολαύστε κάθε νέα εμπειρία!

 

Ξέρουμε πως ίσως είσαι ο απόλυτος υπέρμαχος του μαύρου! Αλλά σκέψου και λίγο διαφορετικά:Η ζωή θέλει χρώμα και νέες εμπειρίες καθημερινά! Απόλαυσε τη με τα γυναικεία εσώρουχα που σε εκφράζουν είτε είναι μαύρα, λευκά, μπλε, κόκκινα ή όποιο χρώμα προτιμάς! Ένα είναι σίγουρο όμως: Θα τα βρεις και θα τα απολαύσεις αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)