Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Κρατήστε τη σπίθα της σχέσης σας ζωντανή, με τα απόλυτα Sexy εσώρουχα από το E-string!

Κρατήστε τη σπίθα της σχέσης σας ζωντανή, με τα απόλυτα Sexy εσώρουχα από το E-string

Κρατήστε τη σπίθα της σχέσης σας ζωντανή, με τα απόλυτα Sexy εσώρουχα από το E-string!

Αναμφισβήτητα ο έρωτας είναι από τα πιο βασικά σε μια σχέση, ανεξαρτήτως πόσο καιρό αυτή υφίσταται. Στα αρχική βήματα του δεσμού, αυτός είναι που κρατά τη σπίθα ζωντανή! Έχεις την επιθυμία, τη λαχτάρα και την ανυπομονησία στα κόκκινα και θέλεις κάθε στιγμή να βρίσκεσαι μαζί με το ταίρι σου και να ξεμοναχιάζεστε! Στη συνέχεια, όσο ο ένας γνωρίζει τον άλλον, έρχεται η απόλαυση… Ξέρετε και οι δύο καλά τα θέλω σας και τολμάτε να τα ζητάτε και να τα διεκδικείτε! Και αυτό είναι το πιο ωραίο κομμάτι. Δεν υπάρχουν ντροπές, δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού κι έτσι ο έρωτας είναι μια αισθησιακή τελετουργία για τους δυο σας. Όσο η σχέση εξελίσσεται και περνούν τα χρόνια, η λαχτάρα του πρώτου καιρού αρχιζει και φθίνει, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό. Ειδικά κι αν έρθει ο γάμος ή τα παιδιά, η κρεβατοκάμαρα για πολλούς αρχίζει και μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Πάντα βέβαια υπάρχει η αγάπη, η συντροφικότητα και η κατανόηση μέσα στο ζευγάρι, φτάνουν όμως αυτά; Είναι αρκετά για να περάσουν δύο άνθρωποι τη υπόλοιπή τους ζωή με αυτόν τον τρόπο;

Κάποιοι θα σας πουν πως ναι, αρκεί. Εμείς θα σας δείξουμε κι έναν άλλο δρόμο! Έναν δρόμο δοκιμασμένο από πολλούς, που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, όσο κι αν πιστεύει το αντίθετο.

Όπως είπαμε ο έρωτας είναι από τα σημαντικότερα στις σχέσεις. Ειδικά σε αυτές των πολλών χρόνων! Τι καλύτερο λοιπόν από το να προσθέσεις λίγο αλατοπίπερο και να τον κάνεις όσο πικάντικο αρέσει στον καθένα! Κι εδώ ερχόμαστε εμείς, η ομάδα του E-string, να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο των σέξυ εσωρούχων & αξεσουάρ, που γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα!

Για να βρεις αυτό που σου αρέσει καλύτερα, θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα τη φορά, αναλόγως από τις συνήθειές σου. Μην πας κατευθείαν σε κάτι υπερβολικά αποκαλυπτικό ή kinky, εάν μέχρι τώρα δεν είσαι αυτού του στυλ. Πιθανόν να νιώσεις άβολα και να μην το ευχαριστηθείς. Και μην ξεχνάς! Το ίδιο θα εισπράξει και ο σύντροφός σου. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να νιώθεις άνετα, όμορφη με αυτο που φοράς που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση κι όχι σε κάνει μια ξένη όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη. Αναζήτησε λοιπόν κάτι πιο girly ίσως, που είναι στα γούστα σου. 

Μπορείς να κινηθείς σε ήπιες επιλογές και συνδυασμούς χρωμάτων & σχεδίων, ώστε να είσαι ο εαυτός σου. Σου προτείνουμε να δεις τα Ρομαντικά εσώρουχα στο eshop μας, όπου μπορείς να ανακαλύψεις αμέτρητες επιλογές εσωρούχων, από χρωματιστά σετάκια μέχρι ημιδιάφανα κορμάκια που αγκαλιάζουν αισθησιακά το κορμί, χωρίς να είναι κάτι υπερβολικό και extreme. Εξίσου απίθανη επιλογή αποτελεί και η ποικιλία μας σε Σατέν εσώρουχα, νυχτικάκια και πυτζαμάκια. Μοναδική αίσθηση πολυτέλειας που τη νιώθετε και οι δύο. Οι προτάσεις μας σε σατέν εσώρουχα δεν θα σε αφήσουν να φύγεις με άδεια χέρια, καθώς μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε σετ εσωρούχων και άκρως κολακευτικών νυχτικών που δεν έχουν καθόλου τολμηρή διάθεση. Με τον τρόπο που χαϊδεύουν όμως το κορμί σας, εκπέμπουν το sexiness που χρειάζεται η περίσταση!

Τώρα, εάν έχεις περάσει ήδη το στάδιο με τις συγκρατημένες επιλογές και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι λίγο πιο τολμηρό είσαι στο κατάλληλο Eshop! Στο E-string σου έχουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα από ιδιαίτερα εσώρουχα, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά γούστα! Αγαπημένη μας κατηγορία αποτελεί αυτή με τα Sexy Εσώρουχα. Εκεί σου έχουμε συγκεντρώσει ό,τι πιο σέξυ, που θα σε κάνει να ανεβάσεις τη θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρά σου στο φουλ! Επίλεξε ανάμεσα από Sexy Κυλοτάκια, Sexy Φορέματα, Ερωτικά Σετ και πολλά άλλα και γίνε η έκπληξη που περίμενε στο κρεβάτι του! Παίξε έξυπνα και συνδύασε πολλά layers ώστε να έχει να ασχολείται και να αφαιρεί ώσπου να φτάσει στο επιθυμητό σημείο! Οι ζαρτιέρες, οι κορσέδες και τα kinky αξεσουάρ μας, σίγουρα θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτό!

Last but not least, σας έχουμε τα Ολόσωμα Καλσόν Αυτοκινήτου. Ό,τι πιο σέξυ, πικάντικο, προκλητικό υπάρχει σαν τάση σήμερα! Εδώ μιλάμε για μια ολοκληρωμένη φαντασίωση, αφού το όλο concept περιλαμβάνει το να το φοράτε κατά τη διάρκεια του ξεφαντώματος! Παίξτε με το μυαλό του παιχνίδια που θα του μείνουν για πολύ καιρό στη μνήμη, καθώς δεν θα μπορεί να σας βγάλει από το νού του! Δημιουργήστε το δικό σας φετίχ, αφήνοντας φορεμένο εκτός από το ολόσωμο καλσόν κι ένα ζευγάρι φόβες με ψηλό τακούνι.

Ζητήστε από τον σύντροφό σας να δοκιμάσετε κάτι νέο και μπείτε στα πιο τρελά του όνειρα!

Πλοηγηθείτε τώρα στο E-string και αναζητήστε το επόμενο sexy underwear σύνολο, που θα βάλει φωτιά στη νύχτα σας!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)