Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Κόκκινα Σετ Εσώρουχα - Γιατί είναι μια αναγκαία προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου

Κόκκινα Σετ Εσώρουχα - Γιατί είναι μια αναγκαία προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου

 

Κόκκινα Σετ Εσώρουχα - Γιατί είναι μια αναγκαία προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου!

 

Λένε πως το κόκκινο χρώμα είναι το χρώμα του πάθους, της έντασης, της φωτιάς και της λαγνείας. Λένε επίσης, πως τα σετ εσώρουχα είναι ο,τι καλύτερο για μια γυναίκα που θέλει, νιώθει και επιθυμεί να αισθάνεται sexy ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τι μπορεί να γίνει λοιπόν, αν ενωθούν αυτά τα δύο, και τα κόκκινα γυναικεία εσώρουχα σου, μπουν στην γκαρνταρόμπα σου; Μα φυσικά, θα γίνει ο καλύτερος συνδυασμός ανάμεσα στις sexy εμφανίσεις σου και στην φλογερή αυτοπεποίθησή σου, που ούτε εσύ φανταζόσουν!

 

Γιατί τα κόκκινα σετ εσώρουχα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα

 

Σκέψου το ως εξής: τα μαύρα είναι σίγουρα must. Τα λευκά η οποιοδήποτε άλλο χρώμα είναι σίγουρα συνηθισμένο, και σίγουρα όχι ότι καλύτερο αν θες το κάτι παραπάνω. Το κόκκινο όμως είναι αυτό που πραγματικά μας μαγνητίζει την προσοχή. Είναι αυτό που θες να γίνει το σημείο αναφοράς στα εσώρουχα σου. Και τα κόκκινα σετ εσώρουχα είναι ακριβώς αυτό. Είναι η προσοχή που θες, όπως ακριβώς τη θες. Γι' αυτό και δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα καμίας γυναίκας! Ακόμη κι όταν πρόκειται για μια απλή, καθημερινή ημέρα ή νύχτα, η σωστή επιλογή στα κόκκινα σετ εσώρουχα σου, μπορεί να αποδειχθεί η πιο έξυπνη λύση! Γιατί αποδεδειγμένα, θα κλέψουν το βλέμμα του. Αποδεδειγμένα, θα έχεις την πλήρη προσοχή του! Και αποδεδειγμένα, θα είσαι η κυρίαρχος του παιχνιδιού! Γι' αυτό φρόντισε να επιλέξεις σωστά αλλά και με φαντασία! Βάλε στο παιχνίδι υφές, στυλ και διαφορετικά looks, τόλμησε κάτι μοναδικό και προκλητικό, και απόλαυσε τα στο έπακρο, με άποψη και φαντασία!

 

Ακόμη σκέφτεσαι το πώς; Είναι εξαιρετικά απλό, κι όμως τόσο απολαυστικό, όσο τίποτα! Βρες κι εσύ, τα επόμενα κόκκινα σετ εσώρουχα σου από το E-string, καν' τα δικά σου με ένα κλικ, και άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη! Θα μας ευχαριστείς μετά!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)