Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Obsessive Rosalyn Corset - Sexy and classy as always

Obsessive Rosalyn Corset - Sexy and classy as always

 

Obsessive Rosalyn Corset - Sexy & classy as always!

 

Πώς μπορείς να είσαι ταυτόχρονα sexy όσο ποτέ άλλοτε, αλλά και μοναδικά στυλάτη, ακόμη κι αν το βλέπει μόνο ο σύντροφός σου; Είναι εξαιρετικά απλό πλέον! Η Obsessive για ακόμη μια φορά, βρήκε τη λύση, και δημιούργησε τον κορσέ Obsessive Rosalyn Corset, με χρώματα και στυλ που δε θα χορταίνεις να απολαμβάνεις!

 

Obsessive Rosalyn Corset - Η πιο classy επιλογή σου

 

Γιατί η φινέτσα είναι αξία αδιαπραγμάτευτη! Και ξέρουμε πολύ καλά πόσο την εκτιμάς, ακόμη και όταν βρίσκεσαι μόνο με το σύντροφό σου! Και η Obsessive γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πιο sexy από ποτέ, και μάλιστα με απόλυτη άνεση! Φυσικα, ο Obsessive Rosalyn Corset δεν αποτελεί εξαίρεση! Με ένα εντυπωσιακό σκούρο κόκκινο χρώμα, αλλά και γραμμές και υφή που πραγματικά θα σας αφήσει αφωνες, έρχεται δυναμικά να ταράξει τα νερά σε όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα! Με ασορτί στρινγκ, για να μην έχεις καμία αμφιβολία για τον τέλειο συνδυασμό του, αλλά και μικρές, αλλά πάντοτε σημαντικές λεπτομέρειες, θα τον αγαπήσεις για τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες του! Από πού να ξεκινήσουμε; Από τη ρομαντική δαντέλα στο μπούστο; Από την τέλεια εφαρμογή του σε όλο το σώμα; Από τις ζαρτιέρες που μπορείς να εφαρμόσεις, κυριολεκτικά με ένα κλικ; Ή από το χιαστί, ρετρό δέσιμο του πίσω από την πλάτη; Ο Obsessive Rosalyn Corset, είναι απλά τέλειος, από όποια οπτική πλευρά κι αν τον δεις! Και πόσο μάλλον αν συνδυαστεί με μια sexy διάθεση, ένα ρομαντικό περιβάλλον, η μια ιδιαίτερη στιγμή, μια καυτή νύχτα, και αναμνήσεις που θες να θυμάσαι για μια ζωή;

 

Ένα είναι σίγουρο: ο κορσές Obsessive Rosalyn Corset έχει έρθει για να αλλάξει τις νύχτες σου! Εσύ, θα το τολμήσεις; Απόκτησε τον, απολυσε τον, και ζήσε μοναδικές στιγμές, με ένα σου μόνο κλικ, αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)