Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

To Σετ Εσώρουχα Obsessive Lividia είναι η επιτομή της θηλυκότητας

To Σετ Εσώρουχα Obsessive Lividia είναι η επιτομή της θηλυκότητας

 

Absolutely sexy: To Σετ Εσώρουχα Obsessive Lividia είναι η επιτομή της θηλυκότητας

Φλογερό κόκκινο. Ιδανική εφαρμογή. Εξαιρετική ποιότητα. Ακατανίκητη φινέτσα και προσοχή στις λεπτομέρειες. Το Σετ Εσώρουχα Obsessive Lividia δεν τυχαία μια από τις top επιλογές της Obsessive, και αυτό φαίνεται από την πρώτη κιόλας στιγμή. Κι αυτό θα είναι το σημείο που θα σας κάνει να παραδεχτείτε πως ίσως είναι και ένα από πιο sexy και απολαυστικά σετ εσώρουχα που είχατε ποτέ.

3 λόγοι που θα λατρέψεις το Σετ Εσώρουχα Obsessive Lividia

Ο πρώτος και ίσως ο σημαντικότερος για τις περισσότερες, είναι αδιαμφισβήτητα η ποιότητά του! Και λέμε ο πρώτος, αλλά σίγουρα ο σημαντικότερος! Γιατί ποιο το νόημα να στηρίζεσαι μόνο στην εμφάνιση αν δε μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου σετ; Κανένας φυσικά! Γι’ αυτό και στο E-string.gr φροντίζουμε να σας προσφέρουμε αποκλειστικά την άριστη ποιότητα στα γυναικεία εσώρουχά σας! Ο δεύτερος πιο σημαντικός λόγος φυσικά, είναι η εμφάνιση και ο αισθησιασμός που θα αποπνέει στο στυλ σου! Η Obsessive αποτελούσε ανέκαθεν εξαιρετική σε αυτό, και το Σετ Εσώρουχα Obsessive Lividia δε θα μπορούσε να πάει πίσω φυσικά! Το κόκκινο χρώμα του σε συνδυασμό με τη ρετρό δαντέλα αλλά και το δέσιμο πίσω από το ασορτί στρινγκ του, είναι σίγουρα μερικά από τα σημεία που θα κλέψουν την παράσταση! Τέλος, ένας λόγος παραπάνω για να το επιλέξεις, σίγουρα θα είναι και η κορυφαία άνεσή του! Η επιλογή του μαλακού υφάσματός του, οι άνετες αλλά sexy γραμμές του, αλλά και η πληθώρα επιλογών που σου προσφέρει ακόμη και σε mix n’ match σετ, όπως επίσης και ο πανεύκολος συνδυασμός του με ζαρτιέρες είναι σίγουρα ένας τρόπος να εντυπωσιάσεις!

Αυτά τα Χριστούγεννα, κάνε κι εσύ ένα δώρο στον εαυτό σου με τα πιο sexy εσώρουχα που είχες ποτέ, και το Σετ Εσώρουχα Obsessive Lividia, ένα σετ που δε θα μετανιώσεις ποτέ που το έκανες δικό σου! Απόκτησε το εδώ με ένα κλικ, αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)