Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Τα πιο hot σετ εσώρουχα για το φετινό καλοκαίρι είναι εδώ

Τα πιο hot σετ εσώρουχα για το φετινό καλοκαίρι είναι εδώ

 

Τα πιο hot σετ εσώρουχα για το φετινό καλοκαίρι είναι εδώ!

Το καλοκαίρι λοιπόν είναι εδώ για τα καλά, και ίσως αποτελεί την καλύτερη αφορμή για νέες εμπειρίες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέες εκπλήξεις που ούτε εμείς περιμέναμε! Από αυτό φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα εσώρουχά σου! Τόσο τα νέα trends αλλά και το καλοκαιρινό σου στυλ έρχονται να «δέσουν» το τέλειο outfit με επιλογές τολμηρές, απολαυστικές και άκρως…sexy!

Γιατί τα sexy σετ εσώρουχα είναι το πιο hot thing του καλοκαιριού

Πολύ απλά, γιατί είναι όλα όσα θες, στον πιο sexy & βολικό συνδυασμό που είχες ποτέ σου! Και κάτι ακόμη, πιο σημαντικό, είναι τόσο ευέλικτα που μπορείς να τα απολαμβάνεις όπως ακριβώς θες εσύ! Και σίγουρα μπορείς να τολμήσεις και όλα εκείνα τα χρώματα και στυλ που περίμενες όλο το χειμώνα! Πάμε όμως λίγο από την αρχή: Sexy & άνετα. Σκέψου απλά πως εσύ τα διαλέγεις, και έχεις την απόλυτη άνεση να επιλέξεις αυτά που σε αντιπροσωπεύουν καλύτερα από όλα. Από κανονικό κόψιμο & μπραζίλ, έως και τα πιο προκλητικά στρινγκ, με δαντέλα, χωρίς, με διαφάνεια και κάθε λογής σχέδιο και υφή, τώρα έχεις τα πάντα, και κυρίως το τέλειο στυλ, στα χέρια σου! Έπειτα, ευελιξία! Από mix n’ match έως και απόλυτη ταύτιση με το outfit σου, όταν επιλέγεις ένα σετ εσώρουχα, σκέφτεσαι ένα βήμα παραπέρα. Όχι μόνο πως θα μπορούσες να το φορέσεις σε μια δεδομένη στιγμή, αλλά και το πώς μπορεί να ταιριάξει με κάθε σου διάθεση, κάθε στιγμή της ημέρας. Και τέλος, το χρώμα. Λευκά, κόκκινα, ροζ, βυσσινί, κίτρινα και κάθε λογής χρώμα μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι με τον πιο άμεσο και ζωντανό τρόπο, χαρίζοντας σου μοναδικές στιγμές έντασης, ξεγνοιασιάς και «δροσιάς» στις πιο ζεστές μέρες σου! Κι αυτό, εν μέσω καλοκαιριού, είναι κάτι που αξίζει να το απολαμβάνεις κάθε στιγμή!

Μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεωθείς; Να βάλεις στη ζωή σου το χρώμα, την άνεση και το sexy χαρακτήρα όπως εσύ το έχεις φανταστεί; Τότε ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις τα νέα σετ εσώρουχα αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα σου κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)