Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1096 – Floral never gets out of style

Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1096 – Floral never gets out of style

 

Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1096 – Floral never gets out of style!

Δροσερό, έντονο, λαμπερό και αδιαμφισβήτητα sexy. Αν προσπαθούσαμε να χαρακτηρίσουμε το Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1096 αυτές είναι σίγουρα οι πρώτες λέξεις που θα μας έρχονταν στο μυαλό, και μάλιστα πολύ εύκολα! Γιατί το Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1096 είναι όσα έψαχνες για το φετινό καλοκαίρι, και σίγουρα, πολλά παραπάνω που θα το κάνουν μια must επιλογή σου, όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Γιατί το Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1096 πρέπει να είναι στη ντουλάπα σου

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το design στο Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1096 είναι εύκολα από τα πιο δροσερά που είχες, έχεις, θα έχεις και θα μπορούσες να έχεις ποτέ! Τα πιο μοναδικά fluo χρώματα, ο φλοράλ χαρακτήρας του αλλά και το δυναμικό μπλε που θυμίζει τα αγαπημένα μας νερά στις παραλίες, είναι σίγουρα αυτά που κλέβουν την παράσταση από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο! Έπειτα, ποια μπορεί να απολαύσει ένα μαγιό, όσο όμορφο κι αν είναι, χωρίς την τέλεια εφαρμογή και την εξαιρετική άνεσή του; Καμιά φυσικά, γι’ αυτό και η Lorin αποτελεί πάντοτε μια κορυφαία επιλογή, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα στα μαγιό της, αλλά και την άνεση που έχετε όλες αγαπήσει με κάθε κομμάτι σας, όσες ώρες κι αν το φορούσατε στην παραλία! Και τέλος, είναι sexy, αλλά τόσο όσο. Είναι η επιλογή που θα θέλεις για να αναδείξεις το μαυρισμένο και καλοσχηματισμένο σώμα σου, αλλά και θα τραβήξει τα βλέμματα από το ανδρικό κοινό, χωρίς την παραμικρή δυσκολία, από το πρώτο κιόλας λεπτό, με το εντυπωσιακό κόψιμό του, αλλά και το έντονο τριγωνικό σχήμα του στο επάνω μέρος, με το δέσιμο πίσω από την πλάτη!

Είσαι έτοιμη να το τολμήσεις λοιπόν; Βάλε χρώμα στο καλοκαίρι σου, στυλ και άποψη στο look σου, και μια κορυφαία επιλογή στα μαγιό μπικίνι σου με το Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1096 και απόλαυσε το καλοκαίρι σου όπως ποτέ πριν! Κάνε το δικό σου με ένα κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)