Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Shine like a sexy diamond! Απόλαυσε το πιο λαμπερό καλοκαίρι σου με το ολόσωμο μαγιό Obsessive Rionella!

Shine like a sexy diamond. Απόλαυσε το πιο λαμπερό καλοκαίρι σου με το ολόσωμο μαγιό Obsessive Rionella.

 

Shine like a sexy diamond! Απόλαυσε το πιο λαμπερό καλοκαίρι σου με το ολόσωμο μαγιό Obsessive Rionella!

 

Αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό. Ακαταμάχητα εκρηκτικό. Δροσερά sexy. Iδανικά σχεδιασμένο για να ξυπνά τα πιο έντονα συναισθήματα, και να κλέβει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια την προσοχή και τα βλέμματα σε κάθε παραλία! Το ολόσωμο μαγιό Obsessive Rionella είναι αυτό που περίμενες για να αποκτήσει το φετινό σου καλοκαίρι μια νότα εξέχοντος στυλ, με το πιο λαμπερό touch!

 

Ολόσωμο Μαγιό Obsessive Rionella - Μια αστραφτερή νότα στο καλοκαιρινό look σου

Στο μυαλό μας το καλοκαίρι αποτελεί μια περίοδο γεμάτη ενέργεια, χαλάρωση, διακοπές, και επαναφόρτιση τω μπαταριών μας με τον πιο απολαυστικό και αποδοτικό τρόπο! Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο μέρος για όλα αυτά, παρά μια παραλία, και εκεί να απολαμβάνουμε τον ήλιο, να μαυρίζει το σώμα μας, παρέα με τη δροσιά και την αλμύρα της θάλασσας! Σε αυτήν την εξίσωση λοιπόν έρχεται να προστεθεί και ένα ολόσωμο μαγιό που δε μοιάζει με κανένα άλλο που φόρεσες έως τώρα: το ολόσωμο μαγιό Obsessive Rionella με το εντυπωσιακό του κόψιμο, το αστραφτερό του χρώμα, αλλά και την πολύ άνετη και sexy γραμμή του, ήρθε για να ξεχωρίσει! Με ανοιχτή πλάτη, ψηλό κόψιμο στον καβάλο και στους γοφούς, αλλά και πολύ άνετη και ιδανικη εφαρμογή, δένει πανεύκολα και γρήγορα με σχοινί στη μέση, ολοκληρώνοντας έτσι ένα σύνολο που δε μοιάζει με κανένα άλλο! Αυτό όμως που σίγουρα θα σου τραβήξει την προσοχή(και όχι μόνο τη δική σου!), είναι το χρώμα που ξεχωρίζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο! Ιριδίζον μπλε και ροζ, με παιχνιδιάρικες εναλλαγές, έτοιμο να ξεχωρίσει πάνω στο μαυρισμένο σου κορμί, με τρόπο ξεχωριστό και λαμπερό, παίζοντας ταυτόχρονα με τις αχτίδες του ήλιου σε μια σύνθεση πιο καλοκαιρινή από κάθε άλλη!

 

Λοιπόν, τι άλλο περιμένεις για να τολμήσεις την αλλαγή στο στυλ σου που έψαχνες εδώ και χρόνια; Κάνε τη διαφορά, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, και εντυπωσίασε τους πάντες στην παραλία με το ολόσωμο μαγιό Obsessive Rionella! Το ολόσωμο που όλοι θα ζηλεύουν, αλλά μόνο εσύ θα φοράς, αποκλειστικά από το E-string.gr !

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)