Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Hot και απόλυτα sexy με το Ολόσωμο Καλσόν Livco Beatriz

Hot & απόλυτα sexy με το Ολόσωμο Καλσόν Livco Beatriz

 

Hot & απόλυτα sexy με το Ολόσωμο Καλσόν Livco Beatriz

Γιατί, τελικά, τι χρειάζεσαι για να είσαι sexy? Σίγουρα χρειάζεται να νιώθεις sexy! Όσα sexy εσώρουχα κι αν επιλέξεις, το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις και να αποπνέεις θηλυκότητα σε κάθε σου κίνηση! Κι αν ένα ολόσωμο καλσόν μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις έστω και λίγο πιο κοντά στο στόχο σου, τότε το Ολόσωμο Καλσόν Livco Beatriz είναι χωρίς αμφιβολία αυτό που ψάχνεις!

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Ολόσωμο Καλσόν Livco Beatriz χωρίς αναστολές!

Σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο ολόσωμο καλσόν(πώς θα μπορούσε άλλωστε από τη στιγμή που βρίσκεται στις επιλογές του E-string.gr; ). Και σίγουρα δεν είναι το ολόσωμο καλσόν που θα φορέσεις κάθε στιγμή της ημέρας σου. Αυτό όμως είναι που το κάνει και τόσο εντυπωσιακά μοναδικό! Το Ολόσωμο Καλσόν Livco Beatriz έρχεται να δώσει μια νέα πνοή και έναν νέο τόνο στα πιο sexy outfit σου, κυριολεκτικά με μία κίνηση! Συνδυάζοντας θα λέγαμε, ένα sexy κορμάκι με sexy κάλτσες, θα ταιριάξει ιδανικά με κάθε look σας, με φούστα κοντή η μάξι, χωρίς την ανάγκη να προσθέσετε τίποτα άλλο, παρά μόνο ένα πανωφόρι! Ιδανικά απολαυστικές sexy κάλτσες από τη μέση και κάτω και ένα πικάντικο & sexy κορμάκι από τη μέση και πάνω, που θα συνδυαστεί απόλυτα με το αγαπημένο σου outfit! Δυναμικό, sexy, αλλά και απόλυτα προκλητικό, όταν εσύ το επιλέξεις, το Ολόσωμο Καλσόν Livco Beatriz έχει και ανοικτό καβάλο, για να μπορείς να μετατρέψεις άμεσα κάθε σου δυνατή στιγμή σε μια νύχτα που δε θα θες να ξεχάσεις ποτέ! Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε ένα ολόσωμο καλσόν στο οποίο αποδεδειγμένα δε θα μπορέσει κανένας να αντισταθεί!

Απόλαυσε το λοιπόν, χωρίς ίχνος αναστολής, αλλά με διάθεση που ξεπερνά τα συνηθισμένα, και με στυλ που θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις! Το Ολόσωμο Καλσόν Livco Beatriz είναι μια επιλογή που δε θα μετανιώσεις, ούτε εσύ, ούτε τα\ο σύντροφός σου! Ανακάλυψε το και κάν΄το δικό σου με ένα μόνο κλικ αποκλειστικά εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)