Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείος Κορσές Excellent Beauty C-409 – Εντυπωσιάστε σε κάθε περίσταση

Γυναικείος Κορσές Excellent Beauty C-409 – Εντυπωσιάστε σε κάθε περίσταση

 

Γυναικείος Κορσές Excellent Beauty C-409 – Εντυπωσιάστε σε κάθε περίσταση!

 

Ένας γυναικείος κορσές, δεν είναι μόνο υπόθεση στυλ, είναι υπόθεση προσωπικότητας. Μιας δυνατής προσωπικότητας που αγκαλιάζει τη θηλυκότητά της και αναγνωρίζει τη μοναδικότητα του χαρακτήρα της. Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον γυναικείο κορσέ C-409 της Excllent Beauty που ήρθε στο E-string.gr αποκλειστικά για να σου χαρίσει ένα στυλ τόσο ξεχωριστό όσο και η προσωπικότητά σου!

 

Γυναικείος Κορσές Excellent Beauty C-409 – ένας chic συνδυασμός που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου

 

Φυσικά όταν μιλάμε για γυναικείο κορσέ, πρέπει πάντοτε αυτός να είναι συνυφασμένος με την τελειότητα και το άψογο στυλ. Τα χρώματα, όπως επίσης και ο σχεδιασμός τους είναι κρίσιμης σημασίας για το άψογο αποτέλεσμα. Η εφαρμογή επίσης είναι από τα σημεία που πρέπει και αξίζει να προσέξεις αν θες να τον απολαύσεις στο έπακρο! Γι’ αυτό ίσως και ο γυναικείος κορσές Excellent Beauty C-409 είναι και μια από τις κορυφαίες επιλογές σου. Το απαλό μαύρο χρώμα του σε συνδυασμό με τη σατέν υφή και όψη του είναι χωρίς αμφιβολία τα πρώτα σημεία που θα σε κερδίσουν! Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή! Ο γυναικείος κορσές Excellent Beauty C-409 έρχεται σε ένα δυναμικό και ολοκληρωμένο σετ με ασορτί στρινγκ & διχτυωτές κάλτσες για να απολαμβάνεις ένα look χωρίς εκπτώσεις σε κάθε περίσταση! Οι διακριτικές διαφάνειες, τα κορδόνια με τα οποία δένει στην πλάτη αλλά και οι ρυθμιζόμενες τιράντες του όμως είναι αυτά που θα αγαπήσεις και θα λατρέψεις κάθε φορά που θα τον φοράς!

 

Ένας γυναικείος κορσές είναι ένα κομμάτι που πάντοτε θα απολαμβάνεις, ειδικά στις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις σου! Απόλαυσε τον με την ποιότητα της Excellent Beauty και χάρισε στις νύχτες σου μια ξεχωριστά ρομαντική νότα με στυλ που θα ξεχωρίσει ευχάριστα! Απόκτησε τον με ένα σου μόνο κλικ εδώ, αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)