Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Εσύ, πόσο ρομαντική μπορείς να γίνεις Με μια γυναικεία ρόμπα, πολύ περισσότερο

Εσύ, πόσο ρομαντική μπορείς να γίνεις Με μια γυναικεία ρόμπα, πολύ περισσότερο

Εσύ, πόσο ρομαντική μπορείς να γίνεις; Με μια γυναικεία ρόμπα, πολύ περισσότερο!

 

Αδιαμφισβήτητα μια γυναικεία ρόμπα μπορεί να σου προσθέσει πολλούς πόντους στο συνολικό σου στυλ, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια ιδιαίτερη στιγμή με το σύντροφό σου! Σίγουρα, αυτό δεν είναι το πρώτο πράγμα πυ ίσως θα προσέξει, μπορεί όμως να αποτελέσει μια πολύ ευχάριστη νότα σε μια βραδιά που θα θυμάστε και οι δύο! Γι’ αυτό, επίλεξε τη γυναικεία ρόμπα που θα κάνει τη διαφορά στο στυλ και την διάθεση σου!

 

Μια γυναικεία ρόμπα για κάθε περίσταση

 

Οι στιγμές βέβαια δεν είναι όλες ίδιες. Πώς θα μπορούσε το στυλ σου να είναι ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις; Δε θα μπορούσε φυσικά, γι’ αυτό και υπάρχει μια γυναικεία ρόμπα για κάθε περίσταση, καθημερινή και ειδική, που θα μεταμορφώσει το στυλ σου με τον πιο άνετο, ρομαντικό ή αισθησιακό τρόπο! Φυσικά, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βρεις πρώτα τη ρόμπα που σου ταιριάζει απόλυτα! Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, καθώς με ένα κλικ θα τα βρεις όλα στο E-string.gr! Έτσι, αν προτιμάς κάτι πιο casual ή καθημερινό, καλό είναι να επιλέξεις κάτι που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα για ώρες! Αν προτιμάς πάλι κάτι πιο ρομαντικό, διάλεξε ανάμεσα σε δαντέλα και απαλά χρώματα ή μια ρόμπα με λιτές γραμμές και ιδιαίτερες λεπτομέρειες! Τέλος, για τις πιο ιδιαίτερες νύχτες ή περιστάσεις σου, έχουμε κάτι ξεχωριστό για ‘σένα που θες να εντυπωσιάσεις! Διαφάνειες! Αυτές είναι που μπορούν να μετατρέψουν μια συνηθισμένη ρόμπα σε κάτι προκλητικό, αισθησιακό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό, αρκεί να το επιλέξεις!

 

Εσύ λοιπόν, ποια ρόμπα θες για να αλλάξεις και να εντυπωσιάσεις με την καθημερινή ή μια ποιο ξεχωριστή εμφάνισή σου; Επέλεξε αυτή που σου ταιριάζει, και δώσε στο στυλ και τη γκαρνταρόμπα σου μια επιλογή που θα αγαπήσεις! Δες όλες τις γυναικείες ρόμπες αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα σου κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)