Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Κορσές Excellent Beauty Corset C-409 – Ένα στολίδι στο συρτάρι σας

Κορσές Excellent Beauty Corset C-409 – Ένα στολίδι στο συρτάρι σας

 

Κορσές Excellent Beauty Corset C-409 – Ένα στολίδι στο συρτάρι σας


 

Θεωρείς πως η συλλογή εσωρούχων σου μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη, με όλα όσα χρειάζεσαι; Ωστόσο, χωρίς τον κατάλληλο sexy κορσέ, η συλλογή σου σίγουρα δεν είναι ολοκληρωμένη, και αδιαμφισβήτητα χρειάζεται και ένα touch παραπάνω! Φυσικά, αυτό εξαρτάται και από το ποιον κορσέ έχεις επιλέξει για τη συλλογή σου! Ο Κορσές Excellent Beauty C-409 της αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι, που μόνο έχει να προσδώσει στην συλλογή εσωρούχων σου, με στυλ, άποψη και design που θα κλέψει τις εντυπώσεις!


Κορσές Excellent Beauty C-409 – Μια διαχρονική επιλογή

Ο κορσές αποτελεί μια στιλιστική επιλογή της γυναικείας γκαρνταρόμπας εδώ και χρόνια. Από παλιά οι γυναίκες συνειδητοποίησαν πως ο κορσές δημιουργούσε τον ιδανικό σωματότυπο, με όλα εκείνα τα σημεία που θέλεις να τονίσεις και να εκφραστείς μέσα από αυτά! Τόνιζε το γυναικείο σώμα κολακεύοντας την στενή μέση, αναδείκνυε τις καμπύλες και στήριζε το στήθος. Ο κορσές σαν εσώρουχο ήρθε στην μόδα μερικά χρόνια αργότερα, και είναι η μόδα που ήρθε για να μείνει!

Ο Κορσές Excellent Beauty C-409 χαρακτηρίζεται από διακριτικό σχέδιο και συνοδεύεται από ασορτί στρινγκ αλλά και διχτυωτές κάλτσες, για ένα απόλυτα ολοκληρωμένο look, ακριβώς όταν το χρειάζεσαι! Χαρίζει μια ξεχωριστή ταυτότητα και στολίζει το γυναικείο σώμα, φέρνοντας πολλούς συνειρμούς στο ανδρικό μυαλό! Το ευέλικτο και ταυτόχρονα εξαιρετικά ενδιαφέρον σημείο του κορσέ αυτού, είναι φυσικά πως μπορεί να αξιοποιηθεί και εκτός κρεβατοκάμαρας! Τόλμησε να το ταιριάξεις με το αγαπημένο σου παντελόνι ή φούστα και να ολοκληρώσεις ένα βραδινό outfit που σίγουρα θα εντυπωσιάσει, πιθανότατα θα προκαλέσει αλλά αδιαμφισβήτητα, δε θα περάσει απαρατήρητο!

Βγες από την πεπατημένη λοιπόν και κάνε δικό σου τον Κορσέ Excellent Beauty C-409 για ένα look που μπορεί να κάνει τη διαφορά εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας, με έναν απόλυτα ρομαντικό ή προκλητικό τρόπο! Μπες στο www.e-string.gr και βρες το νούμερο που σου ταιριάζει, και πριν το καταλάβεις, θα το έχεις με ένα κλικ στην πόρτα σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)