Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ένα ξεχωριστό κορμάκι για μια ξεχωριστή περίσταση

Ένα ξεχωριστό κορμάκι για μια ξεχωριστή περίσταση

 

Ένα ξεχωριστό κορμάκι για μια ξεχωριστή περίσταση!

 

Ένα εντυπωσιακό κόκκινο & sexy κορμάκι που δεν πρέπει να λείπει από καμιά γκαρνταρόμπα!

Το κόκκινο κορμάκι Beauty Night Denver είναι σίγουρα ένα κομμάτι που θα σε βοηθήσει να απολαύσεις νύχτες αξέχαστες και καυτές με το σύντροφό σου! Με μια σου κίνηση μόνο θα είσαι έτοιμη να κάνεις πραγματικότητα όλες τις φαντασιώσεις σου!

 

 

Sexy Κορμάκι – Beauty Night Denver BN10423

 

Τα κορμάκια γενικά αποτελούν ένα βασικό κομμάτι στην sexy γωνιά της ντουλάπας κάθε γυναίκας! Πόσο μάλλον ένα κόκκινο κορμάκι που θα ανεβάσει την θερμοκρασία της κρεβατοκάμαρας σας στα ύψη, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία! Το κόκκινο κορμάκι Beauty Night Denver είναι αναμφισβήτητα ένα ελκυστικό και σέξι κορμάκι που πληροί όλες τις προδιαγραφές να γίνει το πολυτιμότερο “όπλο” στο συρτάρι σας! Γιατί όχι μόνο έχει ένα εντυπωσιακό χρώμα που από μόνο του είναι έντονο και μοναδικό, άλλα διαθέτει και ένα εκπληκτικό design, με την υπογραφή της Beauty Night!

 

Το δαντελένιο του ύφασμα, το άνοιγμα στο στήθος και τα κορδόνια στα πλαϊνά δίνουν τόση λάμψη στο κορμάκι που δεν χρειάζεται να φορέσετε τίποτα άλλο για να εντυπωσιάσετε! Άλλωστε είναι τόσο προσεκτικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζει σωστά και να χαρίζει την τέλεια εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο! Τόσο που και εσύ η ίδια δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου! Επί το πλείστον, το κόκκινο χρώμα το έχουμε συνδυάσει με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή της Πρωτοχρονιάς , σκεφτείτε λοιπόν την έκφραση του συντρόφου σας μόλις σας δει να φοράτε αυτό το σέξι και σαγηνευτικό κορμάκι μια απλή καθημερινή μέρα! Σίγουρα θα ξετρελαθεί! Πέρα όμως από τον σύντροφο σας, θα απολαύσετε την άνεση και την κομψότητα του σε τέτοιο βαθμό, που σίγουρα θα γίνει μια από τις top επιλογές σας για μια ιδιαίτερη νύχτα!

 

Αποκτήστε τώρα το sexy κορμάκι Beauty Night Denver για να φέρετε τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή, με μια μόνο κίνηση! Κάντε κάθε βράδυ με τον σύντροφο σας να είναι ξεχωριστό, με στυλ, άποψη και φαντασία,αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)