Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy εσώρουχα: Γιατί μας αρέσουν?

ψSexy εσώρουχα Γιατί μας αρέσουν

 

Sexy εσώρουχα: Γιατί μας αρέσουν?

Αναρωτιέσαι καμιά φορά Γιατί να ξοδεύω λεφτά σε εσώρουχα, όταν ουσιαστικά αυτό που θέλουν οι περισσότεροι άντρες είναι η ερωτική πράξη αυτή καθ’ αυτή?. Δεν έχεις απόλυτα άδικο. Όντως οι συντριπτική πλειοψηφία των αντρών εστιάζουν εκεί περισσότερο. Χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν δίνουν καμία σημασία στα γυναικεία εσώρουχα, ιδίως όταν αυτά είναι sexy!

Γιατί αρέσουν στους άντρες

Είναι γεγονός πως τα γυναικεία εσώρουχα είναι το φετίχ όλων των αντρών. Μπορούν να ξυπνήσουν τις πιο πρώιμες φαντασιώσεις τους, να ιντριγκάρουν το αντρικό μυαλό και να διεγείρουν τις αισθήσεις πριν καν υπάρξει σωματική επαφή. Μπορούν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα, να προκαλέσουν, να ελκύσουν ή και ενίοτε να απωθήσουν τον σύντροφο σου. Τα sexy εσώρουχα όμως είναι συνήθως ο προάγγελος για αξέχαστες προσωπικές στιγμές. Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα, τα σετ εσωρούχων -ανεξαρτήτου χρώματος- θεωρούνται τα πιο σέξι. Έχε το αυτό στο νου σου την επόμενη φορά που θα πας να αγοράσεις εσώρουχα! Τα sexy εσώρουχα λειτουργούν λοιπόν σαν ένα όπλο που καθιστά την γυναίκα που τα φορά, πιο ελκυστική και επιθυμητή.

Γιατί αρέσουν στις γυναίκες

Χωρίς φυσικά αυτός να είναι ο βασικός λόγος, το ότι οι άντρες λατρεύουν τα sexy εσώρουχα είναι ένας από τους λόγους που και οι γυναίκες τα προτιμούν. Γιατί ποια δεν θέλει να βλέπει στα μάτια του συντρόφου της την ακόρεστη επιθυμία για το κορμί της? Υπάρχουν φυσικά όμως και άλλοι λόγοι που οι γυναίκες προτιμούν τα sexy εσώρουχα. Αποτελούν την επιτομή της θηλυκότητας και βγάζουν αβίαστα την σέξι πλευρά που έχει κάθε γυναίκα. Αναδεικνύουν τον γυναικείο αισθησιασμό, τονώνουν την αυτοπεποίθηση και ανεβάζουν την διάθεση ασχέτως αν μια γυναίκα είναι σε σχέση ή όχι. Ακόμη, όταν μια γυναίκα φορά sexy εσώρουχα δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις για μια βραδιά που σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό ακόμη!

Η ερώτηση λοιπόν είναι ποιος δεν προτιμάει τα σέξι εσώρουχα; Ποιος δεν θέλει να νιώθει ποθητός και γεμάτος αυτοπεποίθηση; Και αν δεν έχεις ήδη ένα σετ sexy εσωρούχων ή αν απλά θες απλά να προσθέσεις στην συλλογή σου, μπες στo E-string.gr και εμπνεύσου! Θα βρεις άπειρες επιλογές που θα ενθουσιάσουν τόσο εσένα όσο και τον σύντροφο σου! Γι’ αυτό μην αργείς και κάνε την επόμενη σωστή αγορά σου ΤΩΡΑ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)