Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείος Κορσές Εσύ ανακάλυψες το πιο hot κομμάτι στα γυναικεία εσώρουχά σου

Γυναικείος Κορσές Εσύ ανακάλυψες το πιο hot κομμάτι στα γυναικεία εσώρουχά σου

 

Γυναικείος Κορσές: Εσύ ανακάλυψες το πιο hot κομμάτι στα γυναικεία εσώρουχά σου;

 

Κι αν όχι, νομίζω πως ήρθε η πιο κατάλληλη στιγμή για να δώσεις μια νέα σπίθα τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στη διάθεση και την προσωπικότητά σου! Αν δεν το έχεις τολμήσει ακόμη, ο γυναικείος κορσές μπορεί να αποδειχθεί η πιο πολύτιμη επιλογή σου, τόσο για μια ιδιαίτερη στιγμή στην οποία θες να δώσεις το δικό σου, προσωπικό ύφος, όσο και για ένα άκρως ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητά σου, εκπλήσσοντας το σύντροφό σου με τον πιο ρομαντικό, ή ίσως και προκλητικό τρόπο!

 

Γυναικείος κορσές: Ένα κόσμημα στα γυναικεία εσώρουχά σου

 

Και γιατί να μην το δεις σαν τέτοιο; Γιατί αυτό ακριβώς πρέπει να είναι για εσένα. Ένα στολίδι, ένα κόσμημα για το σώμα σου, όπως ακριβώς φοράς τα κοσμήματά σου στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σου. Έτσι και ο γυναικείος κορσές σου, είναι το κατάλληλο κομμάτι για να συντροφεύσεις και να ταιριάξεις ιδανικά όλες εκείνες τις στιγμές που είναι σημαντικές για εσένα και το σύντροφό σου, δίνοντας ένα στυλ δικό σου, μοναδικό, ενώ παράλληλα του εξάπτεις τη φαντασία και τη λίμπιντο!

 

Το σώμα σου, πιο τέλειο από ποτέ

 

Είτε πρόκειται για plus size ή όχι, είτε προτιμάς τα χρώματα ή όχι, είτε προτιμάς κάτι ρομαντικό, sexy ή εντελώς προκλητικό, ο γυναικείος κορσές μπορεί να είναι ο καταλύτης που θα μεταμορφώσει εξ ολοκλήρου μια τέτοια νύχτα! Με εφαρμογή που όμοιά της δύσκολα θα ξαναβρείς, με μικρές πινελιές και λεπτομέρειες που διεγείρουν τη φαντασία, αλλά και design που αποτελεί μια επιλογή που λίγοι μπορούν να αντισταθούν, ο γυναικείος κορσές μπορεί πανεύκολα να γίνει το νέο hot thing που θα αγαπήσεις και δε θα θέλεις να αποχωριστείς!

 

Μην περιμένεις λοιπόν! Κάνε την κίνηση που πάντα ήθελες, με επιλογές που θα λατρέψεις και στυλ που θα αγαπήσεις με τον γυναικείο κορσέ που δεν είχες ποτέ με sexy looks και εντυπωσιακές λεπτομέρειες! Μάγεψε τον λοιπόν, και βρες τον γυναικείο κορσέ που σε εκφράζει απόλυτα από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)