Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Ολόσωμο Μαγιό – Priscilla Erba Nero

Γυναικείο Ολόσωμο Μαγιό – Priscilla Erba Nero

 

Γυναικείο Ολόσωμο Μαγιό – Priscilla Erba Nero

 

Αν σκεφτόσουν πως το πράσινο δεν ταιριάζει με το μαύρο ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Αν πίστευες πως ένα ολόσωμο μαγιό δε μπορεί να είναι αθεράπευτα εντυπωσιακό, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις ξανά. Κι αν αναρωτιέσαι, γιατί δεν έχεις κάνει ακόμη δικό σου το γυναικείο ολόσωμο μαγιό Priscilla Erba Nero, τότε δες ξανά εδώ!

 

Γυναικείο Ολόσωμο Μαγιό – Priscilla Erba Nero: Απόλαυσε την εφαρμογή του

 

Τέλεια εφαρμογή, τέλειο χρώμα, τέλειο σχήμα, τι άλλο να πούμε για αυτό το υπέροχο μαγιό; Η υπέροχη εφαρμογή του, είναι σίγουρο πως θα χαρίσει στο σώμα σου, όχι μόνο τις πιο πλούσιες καμπύλες, αλλά και την κορυφαία ποιότητα της Marko, για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή τις βουτιές σου στην παραλία! Το επάνω μέρος του όμως είναι σίγουρα αυτό που θα σε εξιτάρει! Το εντυπωσιακό δίχρωμο κούμπωμά του πίσω από την πλάτη και το δέσιμο πίσω από το λαιμό με τα κορδόνια που ξεκινούν από τα χρυσά διακοσμητικά, είναι σίγουρα κάτι που δεν έχεις ξαναδεί! Και σίγουρα δεν έχεις ξαναφορέσει, για να απολαύσεις τη μοναδική στήριξη στο στήθος σου, όσες ώρες κι αν περάσουν!

 

Sexy, απλά και όμορφα!

 

Μια εικόνα μπορεί να είναι χίλιες λέξεις, όμως το γυναικείο μαγιό Priscilla Erba Nero είναι χίλιες συγκινήσεις στον πιο sexy και εντυπωσιακό συνδυασμό! Οι sexy καμπύλες του σε συνδυασμό με το τριγωνικό πάνω μέρος, και αυτή η μοναδική διαφάνειά του, είναι αδιαμφισβήτητα τα σημεία που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στην πλαζ! Τόνισε το πλούσιο μπούστο σου, παίξε ιδανικά με το γυμνασμένο κορμί σου, και τις διαφάνειες και μάγεψε όλους τους λουόμενους εύκολα, απλά και φυσικά, με στυλ!

 

Ώρα λοιπόν για το κάτι διαφορετικό, το κάτι νέο, το κάτι τολμηρό και εντυπωσιακό! Το γυναικείο ολόσωμο μαγιό Priscilla Erba Nero είναι η λύση που περίμενες για το καλοκαίρι σου, το κάτι μοναδικό που θα δώσει χρώμα και ζωή στο beach look σου! Τόλμησε το αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)