Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Ολόσωμο Μαγιό Melania Oldasica-Νero Fabulous with a twist

Γυναικείο Ολόσωμο Μαγιό Melania Oldasica-Nero Fabulous with a twist

 

Γυναικείο Ολόσωμο Μαγιό Melania Oldasica-Nero: Fabulous with a twist!

 

Ιδιαίτερο, κλασικό, funky αλλά και αθεράπευτα μοναδικό! To γυναικείο ολόσωμο μαγιό Melania Oldasica-Nero είναι μακράν μία από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές που μπορείς να κάνεις για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή όλα τα βλέμματα πάνω σου, χωρίς κόπο! Χρώματα που κεντρίζουν το μάτι και το ενδιαφέρον, διαφάνειες που ξυπνούν τη φαντασία και εφαρμογή που ξεπερνά ότι κι αν έχεις φορέσει μέχρι στιγμής είναι μόνο λίγα από τα πλεονεκτήματά του!

 

Γυναικείο Ολόσωμο Μαγιό Melania Oldasica-Nero: Τόλμησε με χρώμα!

 

Θα σου φανεί ίσως λίγο too-much στην αρχή, αλλά μη φοβηθείς. Ίσως πιστέψεις πως δε σου πάει, αλλά κοίταξε το ξανά. Φόρεσε το, δες το πάνω στο μαυρισμένο σου σώμα, φαντάσου το πάνω στο κορμί σου με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά και τον καυτό ήλιο! Απόλαυσε τις αντιθέσεις του με τις πιο ζωηρές αποχρώσεις πάνω στο κλασικό μαύρο και παίξε με τις διαφάνειες, και το ελαφρό παιχνίδισμα του καλοκαιριού πάνω στο σώμα σου!

 

Η εφαρμογή που έχεις αγαπήσει

 

Θέλεις ρυθμιζόμενες τιράντες για να μπορείς να απολαμβάνεις την τέλεια στήριξη και άνεση χωρίς να κουράζεσαι ούτε λεπτό! Τις έχεις! Θέλεις απαλό κούμπωμα που διατηρεί τη θέση του όλη μέρα και δε σε πιέζει, ενώ παράλληλα δένει πίσω από την πλάτη; Το έχεις! Θέλεις προσθαφαιρούμενη ενίσχυση και και μπανέλα στο στήθος για να μπορείς να στηρίξεις το μέγεθός σου, αλλά και να τονίσεις και τα πιο δυνατά σημεία σου; Τώρα με το γυναικείο ολόσωμο μαγιό Melania Oldasica-Nero τα έχεις όλα, με design που κλέβει την παράσταση και εφαρμογή που θα αγαπήσεις, με την εξαιρετική ποιότητα της Marko να αγκαλιάζει κάθε εκατοστό του κορμιού σου!

 

Κάνε τώρα την πιο τολμηρή και συνάμα την πιο διασκεδαστική επιλογή σου με το γυναικείο ολόσωμο μαγιό Melania Oldasica-Nero! Ένα είναι το μόνο σίγουρο: Θα γίνει το αγαπημένο σου μαγιό, από το πρώτο κιόλας λεπτό; Αμφιβάλεις; Κάνε κλικ και δες το τώρα από το E-string.gr εδώ!


 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)