Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία εσώρουχα & καλοκαίρι: Ποιες είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες επιλογές σου για sexy looks

Γυναικεία εσώρουχα & καλοκαίρι: Ποιες είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες επιλογές σου για sexy looks

 

Γυναικεία εσώρουχα & καλοκαίρι: Ποιες είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες επιλογές σου για sexy looks

 

Το καλοκαιράκι μας: Στην εποχή που όλοι αγαπάμε, δε θα πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις ούτε στο στυλ ούτε στη θηλυκότητα μας! Γι’ αυτό υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνουμε και άλλα που επιβάλλεται να αποφύγουμε όσον αφορά τα γυναικεία εσώρουχά μας, ώστε να είμαστε πάντοτε sexy και θηλυκές αλλά και να μην αισθανόμαστε πίεση, άβολα ή όχι ο εαυτός μας! Πάμε λοιπόν να δούμε τα πιο σημαντικά:

 

Γυναικεία εσώρουχα: τι να κάνεις το καλοκαίρι

 

Αρχικά, θα πρέπει να προσαρμοστείς εσύ και τα γυναικεία εσώρουχά σου, πρωτίστως στη θερμοκρασία. Είναι πολύ σημαντικό όλα όσα φοράς να μη σε βαραίνουν, το αντίθετο μάλιστα! Θα πρέπει να είσαι και να νιώθεις άνετη και χαλαρή, σα να μη φοράς τίποτα! Αλλά επειδή αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, φρόντισε να διαλέξεις απαλά και μαλακά υφάσματα που δεν κουράζουν. Επίσης, προτίμησε τα γήινα και απαλά χρώματα. Είναι η ιδανική επιλογή για το μαυρισμένο σου δέρμα αλλά και τα ανοιχτά σου outfits!

 

Γυναικεία εσώρουχα: Τι να μην κάνεις το καλοκαίρι

 

Ξεκίνησε με το να ξεφορτωθείς οτιδήποτε περιττό. Και λέγοντας ξεφορτωθείς, δεν εννοούμε να πετάξεις το ολοκαίνουργιο και πανάκριβο γυναικείο σετ εσώρουχα μαζί με κορσέ της Obsessive που αγόρασες πριν 2 μήνες, το αντίθετο: Φύλαξε το στη ντουλάπα γιατί σε λίγους μήνες θα το χρειαστείς! Διώξε από πάνω σου λοιπόν περιττά αξεσουάρ και κομμάτια που σφίγγουν το σώμα σου, γιατί έτσι ανεβάζεις κι άλλο τη θερμοκρασία! Επίσης, ξέχνα για τα καλά τα ολόσωμα κολάν, τα οποία, παρότι είναι εξαιρετικά sexy, είναι και εξαιρετικά ακατάλληλα για τους καλοκαιρινούς μήνες!

 

Τι περιμένεις λοιπόν; Ξεκίνησε τώρα τις αλλαγές και την ανανέωση στα γυναικεία εσώρουχά σου, γιατί το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά! Άνοιξε τα χρώματα σου, επέλεξε αέρινα σετ και ελαφριές υφές και απόλαυσε το πιο sexy καλοκαίρι με τα πιο θηλυκά looks! Εσύ, ακόμη περιμένεις;

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)