Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1059 - Classy, with a touch of sexiness

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1059 - Classy, with a touch of sexiness

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1059 - Classy, with a touch of sexiness

 

Για εσένα που ψάχνεις το κάτι διαφορετικό, για εσένα που αναζητάς μια δροσερή εναλλακτική αλλά δε θες να θυσιάσεις το sexy προφίλ σου, σου έχουμε την καλύτερη λύση: το Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1059 ήρθε στο E-string.gr για να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές στην παραλία με τέλειο look και δροσερά χρώματα σε ένα μπικίνι που θα σου κλέψει την καρδιά!

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1059 - Μπλε και λευκό, μαζί!

 

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να βγεις στην παραλία και φυσικά, θες μόνο το καλύτερο για το στυλ σου! Και γιατί να μην το έχεις λοιπόν; Η Lorin είναι εδώ για να στο χαρίσει και μάλιστα χωρίς να αναρωτιέσαι πόσο sexy μπορεί να είναι! Το Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1059 έρχεται με την τέλεια γραμμή και ένα εντυπωσιακό πάντρεμα του λευκού και του μπλε να τονώσει το μαυρισμένο δέρμα σου με τον καλύτερο τρόπο! Το τοπ σε σχήμα δάκρυ δένει ιδανικά πίσω από τον λαιμό και την πλάτη με σχοινί για να μην κουραζει, αλλά και για ένα πιο minimal look που κολακεύει ιδανικά το ντεκολτέ σου με τον πιο sexy τρόπο! Με τη αφαιρούμενη ενίσχυση του επίσης, μπορεί τέλεια να τονώσει και το στήθος σου, όσο φυσικά εσύ το επιθυμείς αλλά και διατηρεί το σχήμα του σε όλες τις συνθήκες! Το κάτω μέρος φυσικά, έρχεται στο ίδιο χρωματικό μοτίβο, σε λευκό και μπλε ρίγες για να ταιριάζει απόλυτα με το σουτιέν αλλά και με την απόχρωση του κορμιού σου! Αυτό όμως που θα κλέψει την παράσταση, είναι το εντυπωσιακό ροζ φλαμίνγκο στο δεξί μέρος του σουτιέν που θα μαγνητίσει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή!

 

Αν ακόμη αναρωτιέσαι, το Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Lorin L-1059 πρέπει σίγουρα να είναι στις τοπ 3 επιλογές σου για το φετινό καλοκαίρι! Ή μήπως δεν έχεις ακόμη βρει τις άλλες 2; Μην ανησυχείς,με ένα κλικ εδώ θα βρεις τα πιο τέλεια γυναικεία μπικίνι αποκλειστικά από το E-string!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)