Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ολόσωμο Γυναικείο Μαγιό Lorin L-4228 – Sexy, χωρίς υπερβολές και περιττά στοιχεία

Ολόσωμο Γυναικείο Μαγιό Lorin L-4228 – Sexy, χωρίς υπερβολές και περιττά στοιχεία

 

Ολόσωμο Γυναικείο Μαγιό Lorin L-4228 – Sexy, χωρίς υπερβολές και περιττά στοιχεία!


Σίγουρα, θες το καλύτερο για το καλοκαίρι σου! Και αδιαμφισβήτητα, θες να αισθάνεσαι πιο sexy από ποτέ! Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν, αν μπορούσες να τα έχεις και τα 2 σε 1, και μάλιστα με μοναδικό στυλ από τη Lorin; Το Ολόσωμο Γυναικείο Μαγιό Lorin L-4228 είναι όλα όσα αναζητούσες σε ένα γυναικείο μαγιό που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου;

 

Ολόσωμο Γυναικείο Μαγιό Lorin L-4228 – το μαύρο ολόσωμο μαγιό που πάντα ήθελες!

 

Sexy, ολόσωμο και μαύρο! Σου φαίνεται περίεργος ο συνδυασμός; Δε θα έπρεπε γιατί το Ολόσωμο Γυναικείο Μαγιό Lorin L-4228 είναι ακριβώς αυτό, και μάλιστα σε super τιμή! Λιτό, sexy και απόλυτα θηλυκό, με απόλυτες γραμμές αλλά ταυτόχρονα σαγνευτικές καμπύλες και σχήμα που αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα, είναι μια πρόταση που δε μπορείς να απορρίψεις! Ίσως γιατί το λειτουργικό φερμουάρ εμπρός θυμίζει λίγο σπορ καταστάσεις, αλλά και ίσως γιατί η πλάτη μένει σχεδόν ακάλυπτη με δύο μόνο χιαστί ρυθμιζόμενες τιράντες που μπορούν να ρυθμιστούν όπως εσύ θες! Ίσως γιατί το πολύ μαλακό ύφασμά του είναι ιδανικό να το φοράς όλη μέρα, αλλά επίσης περιέχει και μια ακόμη στρώση λεπτού υφάσματος ώστε να μη διαφανίζει και να είσαι απόλυτα αδιαφανής σε κάθε σου εμφάνιση! Ίσως γιατί το Ολόσωμο Γυναικείο Μαγιό Lorin L-4228 ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο sexy και το κλασικό, στο σπορ και στο casual αλλά και στο θηλυκό και εντυπωσιακό! Ίσως γιατί το Ολόσωμο Γυναικείο Μαγιό Lorin L-4228 είναι αυτό που δε μπορείς να του αντισταθείς, και είναι το γυναικείο μαγιό που θα κάνει τη διαφορά στο φετινό σου καλοκαίρι!

 

Καιρός να ανανεωθείς λοιπόν με το Ολόσωμο Γυναικείο Μαγιό Lorin L-4228, μια επιλογή που θα σημαδέψει όχι μόνο το ηλιοκαμένο κορμί σου αλλά και το στυλ σου στις πλαζ! Απόκτησε το αποκλειστικά από το E-string.gr και ζήσε το καλοκαίρι με στυλ και εντυπωσιακό look!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)