Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Babydoll – Μια sexy και τολμηρή επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας

Γυναικεία Babydoll – Μια sexy και τολμηρή επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας

 

Γυναικεία Babydoll – Μια sexy και τολμηρή επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας!

 

Κάθε στιγμή της ημέρας δεν είναι ίδια. Πόσο μάλλον και η διάθεσή σου. Γι’ αυτό και τα γυναικεία babydoll σου θα πρέπει να είναι μοναδικά, όσο και κάθε στιγμή της ημέρας σου, αλλά και να έχουν τη δική τους προσωπικότητα για να μπορούν να υποστηρίξουν κάθε σου διάθεση και όλες τις ιδιαίτερες στιγμές σου!

 

Γυναικεία Babydoll – Όλες οι τάσεις για το Φθινόπωρο και Χειμώνα του 2019

 

Είσαι έτοιμη λοιπόν να υποδεχθείς το χειμώνα με νέες τάσεις και στυλ για το 2019; Εάν ναι, τότε είσαι σίγουρα στο σωστό μέρος! Αδιαμφισβήτητα, τα γυναικεία babydoll είναι μια τάση που δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από τη μόδα, αλλά και θα συντροφεύει πάντοτε βραδιές πάθους και έντασης για πολλά ζευγάρια! Απόλαυσε τα και αυτόν το χειμώνα λοιπόν με τα βασικά χρώματα που έχεις αγαπήσει: Το μαύρο, το κόκκινο και σε πολλές περιπτώσεις το μπεζ και το λευκό, διεκδικούν σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος των προτιμήσεών σας και για καλό λόγο! Είναι αυτά που πάντοτε θα επιλέγεις γιατί είναι εύκολο να τα συνδυάσεις, εμπνέουν τις βαθύτερες επιθυμίες σου αλλά και αναδεικνύουν κάλλιστα τις καμπύλες και την πιο sexy πλευρά σου! Το φετινό χειμώνα όμως να είσαι προετοιμασμένη και για νέες υφές και παραλλαγές στο ήδη υπάρχον στυλ σου, με τον πιο sexy τρόπο! Το σατέν, η δαντέλα και τα αέρινα υφάσματα θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε όλους τους χρωματισμούς, μήκη και σχέδια, και μάλιστα με πάτημα και μοναδικά σχέδια από τις μεγαλύτερες εταιρίες! Ασύμμετρα μήκη, έντονα χρώματα και αντιθέσεις αλλά και μοναδικές γραμμές έρχονται να συνθέσουν ένα μοναδικό καμβά από sexy looks, αστείρευτη φαντασία σε σχέδια και το τέλειο «όπλο» για τις πιο καυτές βραδιές που είχες ποτέ με το σύντροφό σου!

 

Τόλμησε τα λοιπόν, και απόλαυσε έναν χειμώνα πιο καυτό και πιο sexy από κάθε άλλο με όλα εκείνα τα γυναικεία babydoll που έχεις ήδη αγαπήσει και νέες παραλαβές που θα αγαπήσεις με την πρώτη ματιά! Απόλαυσε τα όλα αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)