Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι Excellent Beauty B-237 – Το κορμάκι που θα λατρέψεις

Γυναικείο Κορμάκι Excellent Beauty B-237 – Το κορμάκι που θα λατρέψεις

 

Γυναικείο Κορμάκι Excellent Beauty B-237 – Το κορμάκι που θα λατρέψεις!

 

Πόσο sexy μπορεί να είναι ένα λευκό κορμάκι; Πόσο ρομαντικό μπορεί να είναι μια ρομαντική επιλογή; Και πόσο ρομαντικό μπορεί να είναι ένα γυναικείο κορμάκι που αποπνέει θηλυκότητα και σεξ απίλ από το πρώτο δευτερόλεπτο; Το Γυναικείο Κορμάκι Excellent Beauty B-237 έρχεται να απαντήσει όλες αυτές τις ερωτήσεις σου με τον πιο εκφραστικό, sexy και απολαυστικό τρόπο, αποκλειστικά από το E-string.gr!

 

Γυναικείο Κορμάκι Excellent Beauty B-237 – Λευκό, Sexy, Εντυπωσιακό

 

Άκρως εντυπωσιακό. Αθεράπευτα sexy. Μοναδικό όσο κανένα και πιο ιδιαίτερο από κάθε άλλο γυναικείο κορμάκι που θα συναντήσεις σε ένα κατάστημα γυναικείων εσωρούχων. Όχι λόγω της δαντέλας στο μούστο. Όχι λόγω της διαφάνειας. Όχι λόγω του καυτού τελειώματος στο κάτω μέρος. Αλλά γιατί ο συνδυασμός όλων αυτών δημιουργεί και εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα στις πιο ξεχωριστές βραδιές σου! Κι αν σε αποθαρρύνει το λευκό, σκέψου ξανά. Ειδικά τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι, θα είναι το τέλειο συνοδευτικό στο μαυρισμένο σου σώμα. Το sexy άνοιγμα στο ντεκολτέ, που δένει με ένα λιλιπούτειο φιόγκο στο εμπρός μέρος, και σε συνδυασμό με την πολυτελή δαντέλα, δημιουργούν μια sexy και ρομαντική σύνθεση που όλοι θα λατρέψουν! Τόσο για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου, αλλά και για ένα sexy σύνολο με outfit σου, το Γυναικείο Κορμάκι Excellent Beauty B-237 μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με κάθε σου επιθυμία και διάθεση! Πόσο μάλλον όταν θες να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να νιώσεις sexy, αλλά και άνετη την ίδια στιγμή, με μια επιλογή που είναι κορυφαία σε ποιότητα με την υπογραφή της Excellent Beauty!

 

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι, τι στοιχεία χρειάζεται να έχει ένα γυναικείο κορμάκι για να είναι εντυπωσιακό, sexy και μοναδικό, τότε σκέψου το Γυναικείο Κορμάκι Excellent Beauty B-237! Κάν’ το δικό σου με ένα κλικ αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ, και απόλαυσε την πιο sexy στυλ τον φετινό χειμώνα!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)