Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σετ Γυναικεία Εσώρουχα Obsessive 874 – Μια ρομαντική προσέγγιση στην πιο sexy εκδοχή της

Σετ Γυναικεία Εσώρουχα Obsessive 874 – Μια ρομαντική προσέγγιση στην πιο sexy εκδοχή της

 

Σετ Γυναικεία Εσώρουχα Obsessive 874 – Μια ρομαντική προσέγγιση στην πιο sexy εκδοχή της

 

Μπεζ γυναικεία εσώρουχα, υπάρχουν σίγουρα πολλά. Μπεζ γυναίκεια εσώρουχα με ρομαντικό ύφος, υπάρχουν αρκετά. Μπεζ γυναικεία εσώρουχα που να είναι όμως ταυτόχρονα ρομαντικά και sexy, ελάχιστα. Και πόσο μάλλον όταν αναζητούμε την τέλεια ποιότητα μαζί με την άριστη εφαρμογή, τότε η απάντηση είναι μόνο μία και ακούει στο όνομα σετ γυναικεία εσώρουχα Obsessive 874που θα βρεις αποκλειστικά στο E-string.gr!

 

Σετ Γυναικεία Εσώρουχα Obsessive 874 – Απόλαυσε την τέλεια ποιότητα στο λευκό!

 

Ακόμη κι αν δεν είναι η πρώτη σου επιλογή, μόλις ήρθε η ευκαιρία να γίνει! Το μπεζ είναι ένα χρώμα γήινο, μερικοί θα έλεγαν και ουδέτερο, που δεν θα σκεφτόσουν και σαν πρώτη επιλογή για τα sexy εσώρουχά σου. Πόσο μάλλον θα το σκεφτόσουν σαν μια καθημερινή επιλογή για όλες τις ώρες, κάτι άνετο και χαλαρό, για ένα casual look. Η Obsessive όμως σκέφτηκε διαφορετικά και πάντρεψε το ρομαντικό με το sexy, το μπεζ με τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου και ένα σετ με δαντέλα με ζαρτιέρες και ένα καυτό στρινγκ για ένα αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα! Έτσι, χαριτωμένοι φιόγκοι, καυτές ζαρτιέρες, κορδόνια που δένουν μοναδικά το εντυπωσιακό σύνολο και στολίδια που κοσμούν όλα τα πιο ιδιαίτερα σημεία του, συγκροτούν ένα σετ γυναικεία εσώρουχα τόσο ρομαντικό, με την ιδιαίτερη δαντέλα του, όσο και sexy, που λίγοι ίσως μπορέσουν να αντισταθούν! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το στυλ και την ποιότητα της Obsessive, και μια δημιουργία που θα εκτιμήσεις τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου, σε κάθε πιθανή ευκαιρία και ιδιαίτερη στιγμή σας!

 

Αν λοιπόν, έχεις ακόμη αμφιβολίες, αρκεί να ρίξεις μόνο μια ματιά για να πειστείς! Το Σετ Γυναικεία Εσώρουχα Obsessive 874 είναι εδώ για να το απολαύσεις, να του δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να σε ανταμείψει με looks που ξεπερνούν κάθε φαντασία και προσδοκία! Βρες το αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)