Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο μαγιό μπικίνι Lorin L-1096 - το φλοράλ που πάντα ήθελες

Γυναικείο μαγιό μπικίνι Lorin L-1096 - το φλοράλ που πάντα ήθελες

 

Γυναικείο μαγιό μπικίνι Lorin L-1096 - το φλοράλ που πάντα ήθελες

 

Ξέρουμε ότι πολλές από εσάς δεν είστε τόσο τολμηρές στα γυναικεία μαγιό σας. Επίσης όμως ξέρουμε πως κάποιες στιγμές και κάποια γυναικεία μαγιό αξίζει και να τα δοκιμάσεις και να τα απολαύσεις στο καλοκαίρι σου. Είναι από αυτά τα γυναικεία μαγιό είναι και το γυναικείο μαγιό μπικίνι Lorin L-1096. Το φλοράλ που πάντα ήθελες και πάντα διστάσεις να δοκιμάσεις είναι πλέον εδώ!

 

Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις δικό σου το γυναικείο μαγιό μπικίνι Lorin L-1096

 

Τι πιστεύεις πόσο κρατάει λοιπόν από το να το κάνεις δικό σου; Είναι τα έντονα χρώματα; Είναι το εντυπωσιακό του look; Ή μήπως είναι το σέξι κόψιμο του; Ότι κι αν είναι από αυτά σε διαβεβαιώνουμε πώς το γυναικείο μαγιό μπικίνι Lorin L-1096 θα γίνει σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές που έχεις κάνει ποτέ. Τα υπέροχα χρώματα του θα γίνουν ο καλύτερος καμβάς για να δώσεις το πιο έντονο και το πιο εντυπωσιακό χρώμα στο καλοκαίρι σου. Η μοναδική του ποιότητα είναι αυτή την οποία θα απολαύσεις μέρα και νύχτα σε κάθε πλαζ και παραλία που θα πας, καθώς δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου. Το σέξι κόψιμο του θα γίνει η αιτία να μαγνητίσεις τα βλέμματα στις παραλίες, αλλά και να νιώθεις πιο σέξι από ποτέ. Το άνετο δέσιμο του με σχοινί πίσω από την πλάτη και το στήθος, είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά όσες ώρες και να το φοράς γιατί δεν πρόκειται να σε κουράσει. Και η άνεση που θα σου προσφέρει θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου όσες ώρες κι αν λιώνεις στις παραλίες με το απόλυτα μαλακό το ύφασμα και την άριστη εφαρμογή του.

 

Νομίζουμε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την πιο έντονη και ζωηρή αλλαγή στο φετινό σου καλοκαίρι! Και αυτή δεν είναι άλλη από το γυναικείο μαγιό μπικίνι Lorin L-1096! Απόκτησε το αποκλειστικά από το e-string. κάνοντας κλικ εδώ.

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)