Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σέξι μαγιό και έντονα χρώματα – Πόσο ταιριάζουν άραγε

Σέξι μαγιό και έντονα χρώματα – Πόσο ταιριάζουν άραγε

 

Σέξι μαγιό και έντονα χρώματα – Πόσο ταιριάζουν άραγε;

 

Η απάντηση φυσικά μας ήρθε και αυθόρμητα και άμεσα και είναι πολύ λογικό. Όχι μόνο ταιριάζουν, αλλά αποτελούν και έναν μοναδικό συνδυασμό για τις γυναίκες που επιθυμούν να ξεχωρίζουν, όχι μόνο για το στυλ αλλά και για την προσωπικότητά τους. Και φυσικά να απολαμβάνουν τα βλέμματα όλων επάνω τους!

 

Γιατί όμως να επιλέξεις σέξι μαγιό με χρώματα;

 

Τα γούστα είναι σίγουρα υποκειμενικά αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούν να διαφύγουν της αντικειμενικής λογικής. Ένα από αυτά είναι και το κατά πόσο σεξι είναι ένα μαγιό που έχει έντονα χρώματα αλλά και μοναδικό design και αισθητική, που να ταιριάζει με αυτά τα χρώματα. Και εδώ είναι λοιπόν που μπαίνουν στο παιχνίδι όλες οι μεγάλες εταιρείες σχεδιασμού και παραγωγής μαγιό. Η αλήθεια είναι πως φέτος μας εξέπληξαν με εντυπωσιακές αντιθέσεις, μοναδικές επιλογές σε χρώματα, αλλά και ένα θηλυκό στυλ και ύφος που είχαμε χρόνια να δούμε. Έτσι μπορούμε κάλλιστα να απολαύσουμε σέξι γυναικεία μαγιό με χρώματα, είτε πρόκειται για μπικίνι, είτε για ολόσωμα μαγιό. Αυτό δίνει και σε εμάς και σε εσάς την ευελιξία είτε να σας προτείνουμε μοναδικά σχέδια και design με χρώματα που θα σας καταπλήξουν, αλλά και εσάς να δώσετε ένα ξεχωριστό χρώμα στο καλοκαίρι σας. Δεν λέμε πως το μαύρο δεν είναι πάντα στην κορυφή των προτιμήσεών σας, και στων δικών μας επίσης, όμως ίσως ήρθε η στιγμή να κάνετε τη διαφορά με κάτι που δυσκολευόσασταν να τολμήσετε μέχρι τώρα. Ίσως ένα κόκκινο μπικίνι ή ένα μπλε ολόσωμο, μία κίτρινη παραλλαγή, η το ροζ, το ρομαντικό ροζ που πάντα θέλατε, να είναι και να γίνει η καλύτερη επιλογή που κάνατε ποτέ, και που δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα είχατε στην ντουλάπα σας.

 

Τι σας κρατάει πίσω λοιπόν; Αυτό το καλοκαίρι ήρθε η στιγμή να δώσετε μοναδικό χρώμα σε κάθε σας εξορμήσεις στις παραλίες, αλλά και στις καθημερινές σας βουτιές, με στυλ και άποψη που πολλές θα ζηλεύουν και όλοι θα κοιτούν! Βρες το δικό σου λοιπόν αποκλειστικά από το e-string.gr και απόλαυσε το καλοκαίρι!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)