Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη - ο πιο σέξι τρόπος να απολαύσεις το καλοκαίρι σου

Γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη - ο πιο σέξι τρόπος να απολαύσεις το καλοκαίρι σου

 

Γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη - ο πιο σέξι τρόπος να απολαύσεις το καλοκαίρι σου

 

Μήπως ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις τις διακοπές σου και να βγεις στην παραλία με το πιο σέξι μαγιό που είχες ποτέ; Με την ολοκαίνουργια συλλογή του e-string,gr σε σέξι μαγιό σε μεγάλα μεγέθη η απάντηση είναι μόνο μία. Γιατί δεν το έκανες ακόμα;

 

Τα σέξι μαγιό σε μεγάλα μεγέθη που πάντα ήθελες

 

Φυσικά όμως δεν μιλάμε για τα συνηθισμένα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη. Μιλάμε για ολόφρεσκες νέες παραλαβές με χρώματα, στυλ και σχέδια που θα σε ενθουσιάσουν και δεν θες να αποχωρίζεσαι όλο το καλοκαίρι. Σε αυτό βέβαια συμβάλει και η Lorin και η Marko, που για ακόμη μία χρονιά μας χαρίζουν τις πιο θηλυκές και απολαυστικές επιλογές τους για το φετινό καλοκαίρι. Αυτή λοιπόν είναι η καλύτερη ευκαιρία να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να επιλέξεις σέξι μαγιό σε μεγάλα μεγέθη που δεν θυμίζουν τίποτα από όσα είχες δει μέχρι τώρα. Απόλαυσε λοιπόν ζωντανά και έντονα χρώματα όπως το ροζ, το γαλανό, το μπλε, το κόκκινο, το χρυσό, αλλά και το μοναδικό βυσσινί και άλλαξε το στυλ σου μόνο με μία κίνηση! Είτε προτιμήσεις ολόσωμο η μπικίνι οι επιλογές είναι πάρα πολλές και ιδανικές για να καλύψουν κάθε σου ανάγκη και επιθυμία. Δώσε στο look σου όλα αυτά που ήθελες με σχοινιά, με κουμπιά, με δέσιμο, χωρίς δέσιμο, στράπλες με μία ράντα, ολόσωμο, με διαφάνεια η χωρίς, γυαλιστερό η ματ και δημιούργησε το στυλ σου ακριβώς όπως το έχεις φανταστεί. Αλλά κυρίως απόλαυσε κάθε σου στιγμή στην παραλία ή την πλαζ με τέλειο στυλ και πολλά βλέμματα στραμμένα επάνω σου!

 

Αν λοιπόν ακόμη αναρωτιέσαι ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι σου δίνουμε τη λύση μόνο με ένα κλικ! Βρες το πιο σέξι μαγιό σε μεγάλα μεγέθη στο χρώμα που θες στο στυλ που θες και κυρίως στο ύφος και το σχέδιο που έχεις φανταστεί, αποκλειστικά από το e-string.gr και πάντα με την ποιότητα για την οποία μας γνωρίζει και μας προτιμάτε τόσα χρόνια!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)