Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

It is new it is hot it is the obsessive 810 set

its new its hot its the obsessive 810 set

 

It’s New, it’s Hot, it’s the Obsessive 810 Set!

Το νέο σετ γυναικείων εσωρούχων της εταιρίας Obsessive είναι εδώ για να σε συναρπάσει! Το 2022 μπήκε δυνατά με νέες αλλαγές στα γυναικεία εσώρουχα και τα πιο hot trends! Μία απ’ αυτές είναι η παρουσία μοναδικών σετ που έχουν γεμίσει τις γκαρνταρόμπες αμέτρητων γυναικών, με έντονες υφές και χρώματα! Η διάθεση για συνδυασμό σουτιέν με κάτω εσώρουχο είναι στα ύψη και όλα τα νέα σετ εσωρούχων κινούνται ανάλογα! Με μια ματιά στο E-string.gr θα ανακαλύψεις και όλες τις υπέροχες νέες παραλαβές ταιριαστών σετ εσωρούχων για να διαλέξεις την αγαπημένη σου!

Αναζωπυρώστε την σχέση σας με το απόλυτα γοητευτικό σετ εσώρουχα Obsessive 810!

Το μαύρο δαντελωτό σετ 810 της Obsessive είναι η επιτομή του σέξι! Διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις σε ένα σετ εσωρούχων και σίγουρα δεν πρόκειται να απογοητεύσει ούτε εσένα, ούτε το σύντροφό σου! Είναι προκλητικό, ενισχύει την θηλυκότητα σου και μπορεί να φορεθεί κάτω από οποιοδήποτε ρούχο ώστε να νιώθεις γεμάτη αυτοπεποίθηση όπου και αν είσαι! Το σουτιέν διαθέτει μαλακή επένδυση και δίνει έμφαση στο στήθος, ενώ το ασορτί στρινγκ στο κάτω μέρος έχει έναν πολύ ιδιαίτερο και προκλητικό σχεδιασμό με την δαντέλα να αποτελεί το σήμα κατατεθέν του! Τέλος, το σετ συμπληρώνουν οι δαντελωτές ζαρτιέρες που τονίζουν τους γοφούς και μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Σαγήνευσε όποιον σε δει και προετοιμάσου για μια αξέχαστη βραδιά με τον σύντροφο σου! Το μοναδικό Obsessive 810 Set έχει την ικανότητα να αναβαθμίσει το βραδινό σου Look, ειδικά όταν πρόκειται για ένα αισθησιακό outfit, με έναν εντυπωσιακό τόνο. Άφησε τον αισθησιασμό σου να ξεχειλίσει και να τον σύντροφο σου να ενθουσιαστεί με την πρώτη ματιά, φορώντας κάτι εξαιρετικά βολικό και άνετο, ενώ μπορείς κάλλιστα να συνδυάσεις το Obsessive 810 Set με πολλούς τρόπους, εύκολα και άνετα για να το έχεις πάντα στις πρώτες επιλογές σου!

Η σύγχρονη γυναίκα αγάπα και προτιμά να φορά κομμάτια που κολακεύουν τον σωματότυπο της και σίγουρα οι ζαρτιέρες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία! Μπες στο E-string.gr και βρες τα εσώρουχα που σου ταιριάζουν και σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα με τον εαυτό σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)