Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy Κορμάκι & Πώς Να Το Φορέσεις

3 τρόποι για να φορέσεις ένα sexy κορμάκι


 

κορμάκι γυναικείο κορμάκι γυναικείο κορμάκι γυναικείο


 

Τα κορμάκια βρίσκονται δυναμικά στο προσκήνιο εδώ και χρόνια και όχι άδικα!

Μπορείς να τα αναζητήσεις σε μεγάλη ποικιλία (τύπων, υφασμάτων, χρωμάτων και σχεδίων) και να βρεις το ιδανικό για τον σωματότυπο και, φυσικά, το προσωπικό σου στυλ.

Έτσι, δύσκολα θα βρεις γυναικεία ντουλάπα που να μην έχει, τουλάχιστον ένα κορμάκι. Για κάθε ώρα, για κάθε περίσταση και για κάθε διάθεση, τα γυναικεία κορμάκια εσώρουχα -στη sexy τους εκδοχή- μπορούν να φορεθούν με άνεση, αρκεί να συνδυαστούν σωστά.

Στο e-string.gr μπορείς να ανακαλύψεις κορμάκια σε πλούσια ποικιλία και να βρεις το κατάλληλο για εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες!

Πόσοι είναι οι τρόποι για να φορέσεις σωστά ένα σέξι κορμάκι;

Φόρα το κορμάκι σου ως σέξι εσώρουχο!

Ο πρώτος τρόπος για να το φορέσεις είναι ο πιο προφανής: ως εσώρουχο, δηλαδή!

Τα γυναικεία κορμάκια είναι κατά βάση εσώρουχα, οπότε τι καλύτερο από το να τα προτιμήσεις για τις προσωπικές σου στιγμές ή για να νιώθεις εσύ φουλ αισθησιακή ενώ τα φοράς;

Οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες, γιατί κάθε γυναίκα είναι μοναδική και έχει το προσωπικό της στυλ. Μονόχρωμα ή συνδυασμοί χρωμάτων, σε κλασικό μαύρο ή φλογερό κόκκινο και άλλα, με δαντέλα, με διαφάνεια ή με άλλες ιδιαίτερες λεπτομέρειες.


 

κορμάκι γυναικείο κορμάκι γυναικείο

Bralette κορμάκι με μπορντό ύφασμα, συνδυασμένο με chic & sexy δαντέλα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Το κολακευτικό μπούστο και το απόλυτο string bottom υπόσχονται μία καυτή εμφάνιση! Απόκτησέ το από εδώ!


 

κορμάκι μαύρο κορμάκι μαύρο

Το one size κορμάκι Passion είναι ελαστικό και θα ταιριάξει σε κάθε σώμα. Κάνε τη διαφορά επιλέγοντας ένα διχτυωτό κορμάκι σε μαύρο χρώμα, με εντυπωσιακό σχέδιο. Η λεπτομέρεια με το άνοιγμα στον καβάλο σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη!


 

Συνδύασέ το με τις αγαπημένες σου ζαρτιέρες!

Ποιος είπε πως κορμάκι και ζαρτιέρες δεν μπορούν να συνδυαστούν;

Όχι μόνο συνδυάζονται, αλλά μπορούν να δημιουργήσουν το πιο εκρηκτικό αποτέλεσμα. Με ένα κορμάκι, που θα αγκαλιάζει τέλεια το σώμα σου και θα σε κάνει να νιώθεις άνετα, και το απόλυτο εσώρουχο, που δεν είναι άλλο από τις ζαρτιέρες, η αυτοπεποίθησή σου αλλά και η θερμοκρασία θα πάνε στα ύψη!

 

κορμάκι κόκκινο κορμάκι κόκκινο

Κορμάκι που κόβει την ανάσα σε καυτό κόκκινο και με διακριτικά σχεδιάκια από καρδούλες. Εντυπωσιακός σχεδιασμός και προσθαφαιρούμενες τιράντες ζαρτιέρας για να το απογειώσεις με ασορτί κάλτσες! Βρες το εδώ.


 

κορμάκι βαθύ ντεκολτέ κορμάκι βαθύ ντεκολτέ

Μαύρο διάφανο κορμάκι με ενσωματωμένες τιράντες ζαρτιέρας. Το αβυσσαλέο ντεκολτέ σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή δαντέλα, αλλά και το κοντό μανίκι κάνει το συγκεκριμένο body την καλύτερη πρόταση!


 

Sexy κορμάκι ως top

Το κορμάκι είναι από τα εσώρουχα που εύκολα μπορούν να μετατραπούν στο απόλυτο γυναικείο top! Επίλεξε ένα σέξυ κορμάκι που σου ταιριάζει και φόρεσέ το με το αγαπημένο σου παντελόνι ή το σορτσάκι και, ακόμα, με τη φούστα που αναδεικνύει τη γραμμή σου.

Τόνισε το ντεκολτέ σου με τον καλύτερο τρόπο, φορώντας ένα sexy body -σε κόκκινο, μαύρο ή στο χρώμα που προτιμάς- μέσα από ένα πουκάμισο ή σακάκι, αφήνοντας ακάλυπτο το μπούστο μόνο όσο εσύ θέλεις.

Δώσε έναν σέξι τόνο στα outfits σου, προτιμώντας κορμάκια από τα καλύτερα υφάσματα, με κομψές και αισθησιακές λεπτομέρειες, που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση σε κάθε σου εμφάνιση!


 


 

κορμάκι τοπ κορμάκι τοπ

Σικάτο κορμάκι σε μαύρο χρώμα και με ιδιαίτερη πινελιά σε φλοράλ μοτίβο, τόσο στο μπούστο όσο και την πλάτη. Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου παντελόνι ή το σορτσάκι σου και κάνε super sexy εμφανίσεις! Απόκτησέ το από εδώ.


 

κορμάκι αριστοκρατικό κορμάκι αριστοκρατικό

Αριστοκρατικό κορμάκι με μπεζ και διακριτικές μαύρες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος και υπέροχο μαύρο bottom. Φόρεσε το σακάκι που σε κολακεύει, κούμπωσέ το και μόνο εσύ θα ξέρεις τι πραγματικά κρύβεται από κάτω! Απόκτησέ το από εδώ.


 

Αν, λοιπόν, θέλεις να δημιουργήσεις total sexy outfits με βάση το κορμάκι, δεν έχεις παρά να εξερευνήσεις τώρα την πλούσια συλλογή από κορμάκια που θα βρεις αποκλειστικά στο e-string.gr!

 

 


 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)