Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

5 νέες τάσεις στα γυναικεία εσώρουχα για το 2022

5 νέες τάσεις στα γυναικεία εσώρουχα για το 2022

 

5 νέες τάσεις στα γυναικεία εσώρουχα για το 2022

 

Η μόδα κάνει κύκλους και σήμερα θα σας ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις της μόδας στα γυναικεία εσώρουχα για την φετινή χρονιά. Το στυλ κάθε γυναίκας είναι πολύ σημαντικό για εκείνη, τόσο στα ρούχα της όσο και στα εσώρουχα της! Αυτά μπορούν να της δώσουν αυτοπεποίθηση αλλά και άνεση! Για να δημιουργηθεί όμως το τέλειο outfit, θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις από την σωστή επιλογή εσωρούχων.

Ποιες είναι οι τάσεις στα γυναικεία εσώρουχα για το 2022;

  1. Matching Sets

Τα σετ εσωρούχων είναι πλέον η νέα τάση της μόδας. Αυτό ισχύει τόσο στην αγορά εσωρούχων, όσο και στην επιλογή ρούχων! Τα σετ οποιουδήποτε χρωματικού συνδυασμού είναι πλέον η top επιλογή όλων των γυναικών! Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και κυκλοφορήστε γεμάτες αυτοπεποίθηση!

  1. Vintage αισθητική

Η No 1 τάση της φετινής σεζόν είναι εσώρουχα με vintage επιρροές. Ψηλόμεσα σλιπ, μεταλλικές αποχρώσεις και απαλές δαντέλες αποτελούν μερικές από τις φετινές τάσεις. Τα εσώρουχα αυτά είναι τόσο αισθησιακά, όσο και βολικά και για τους λόγους αυτούς τα λατρεύουν τόσες πολλές γυναίκες!

  1. Every day εσώρουχα

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να επιλέγουν εσώρουχα περισσότερο με βάση την καθημερινή τους άνεση. Για τον λόγο αυτό έχουν αρχίσει να επικρατούν τα σουτιέν χωρίς μπανέλα, αλλά και τα βαμβακερά σλιπάκια. Η τάση αυτή εξυπηρετεί την άνεση στην καθημερινότητα και οι μπανέλες μένουν για πιο ειδικές περιστάσεις.

  1. Μεγάλα μεγέθη

Σημαντική νέα τάση για ρούχα αλλά και εσώρουχα είναι ότι κάθε σωματότυπος είναι αποδεκτός. Έτσι, έχει γίνει στροφή των σχεδιαστών σε μεγάλα μεγέθη. Πλέον σε όλα τα brands υπάρχει ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και στιλ σε διάφορα cups ώστε η κάθε γυναίκα να διαλέξει αυτό που πραγματικά της ταιριάζει περισσότερο και δεν την καταπιέζει.

  1. Δαντελένια εσώρουχα

Η δαντέλα δίνει μια διαφορετική και πιο προκλητική διάθεση σε κάθε εσώρουχο. Διαθέτει αυτή την διαφάνεια που ιντριγκάρει το βλέμμα και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες με έναν μοναδικό τρόπο. Γι’ αυτό πλέον είναι ένα πολύ σύνηθες φαινόμενο να διαθέτουν πολλά εσώρουχα δαντέλα, ακόμα και αν δεν αποτελούνται εξολοκλήρου από αυτήν.

Κάθε γυναίκα διαθέτει ένα μοναδικό προσωπικό στυλ το οποίο πάντα εκφράζεται και μέσα από τις ενδυματολογικές τις επιλογές. Ωστόσο, θα είναι ψέμα αν πούμε πως η μόδα δεν επηρεάζει και το προσωπικό μας στυλ. Επομένως, η ενημέρωση για τις τάσεις κάθε εποχής μπορεί πολύ απλά να «κουμπώσει» στο στυλ του καθενός, χωρίς το άτομο να χάσει την ταυτότητα του, αλλά και να γίνει ένα με τις επιλογές της μάζας. Στο e-string.gr σας προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία εσωρούχων, και σίγουρα κάθε γυναίκα θα βρει τις αντίστοιχες επιλογές που ταιριάζουν σε εκείνη. Ωστόσο, μην ξεχνάτε πως καμιά φορά είναι ωραίο να ξεφεύγουμε λίγο από τις συνηθισμένες μας επιλογές και να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)