Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

String Αυτοκινήτου – Όλα όσα θες να ξέρεις!

String Αυτοκινήτου – Όλα όσα θες να ξέρεις!

 

String Αυτοκινήτου – Όλα όσα θες να ξέρεις!

Τα string αυτοκινήτου, ή αλλιώς ouvert, ή ανοιχτού καβάλου, ή αισθησιακά εσώρουχα, ή όπως αλλιώς τα έχεις ακούσει είναι τα γυναικεία εσώρουχα εκείνα που σίγουρα θες να έχεις για τις πολύ ιδιαίτερες στιγμές σου. Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι ο ανοιχτός καβάλος, ο οποίος είναι πολύ βοηθητικός τη στιγμή ακριβώς που η πρακτικότητα αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο του εσωρούχου.

Ονομάζονται έτσι, καθώς είναι πολύ βολικά για χρήση μέσα στο αυτοκίνητο, όπου ο χώρος είναι περιορισμένος και δεν είναι απαραίτητο να βγάλεις όλα τα ρούχα σου. Τα ανοιχτά String αυτοκινήτου συνδυάζονται κυρίως με φούστα ή φόρεμα, για ευνόητους λόγους φυσικά!

Υπάρχουν διαφόρων ειδών εσώρουχα με ανοιχτό καβάλο (εσώρουχα αυτοκινήτου). Τα περισσότερα διαθέτουν ένα λεπτό και καλά κρυμμένο άνοιγμα στο κάτω μέρος. Αυτό το άνοιγμα είναι περισσότερο μια σχισμή παρά μια τρύπα. Οπότε μερικές φορές δεν είναι εύκολο ως σχεδόν καθόλου ορατό να καταλάβεις, πως μια γυναίκα φοράει σλιπ με ανοιχτό καβάλο. Υπάρχουν όμως και string αυτοκινήτου με μεγαλύτερα ανοίγματα. Αυτά είναι πολύ σέξι και προκλητικά, αλλά αφήνουν και ελάχιστα πράγματα στην φαντασία!

Ωστόσο, η σέξι εμφάνιση τους δεν είναι ο μόνος λόγος που τα επιλέγουμε. Η πρακτικότητα τους όλες εκείνες τις στιγμές που δεν υπάρχει χρόνος ή χώρος για να αφαιρέσεις το σλιπ, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επιλογής τους! Ακόμη, αυτά τα γυναικεία εσώρουχα διαθέτουν ευφάνταστο αισθησιακό σχεδιασμό. Άλλες φορές είναι ραμμένα με δαντελένιες πινελιές και σατέν φιογκάκια, και άλλες με έναν πολύ minimal σχεδιασμό. Και άλλοτε η προκλητική τους γραμμή με κορδόνια, δημιουργεί εντυπωσιακά ανοίγματα τα οποία προκαλούν τις αισθήσεις και σίγουρα μπορούν να δημιουργήσουν μια αισθησιακή ατμόσφαιρα!

Το σeξ στο αυτοκίνητο ήταν, είναι και θα παραμένει συχνή φαντασίωση αντρών και γυναικών! Ωστόσο, η ανάγκη μερικές φορές είναι αυτή που οδηγεί πολλά ζευγάρια στο να χρησιμοποιούν το αμάξι για αυτές τις δραστηριότητες, λόγω έλλειψης δικού τους χώρου. Από αυτή την συχνή χρήση του εσωρούχου ανοιχτού καβάλου προέκυψε σιγά σιγά το όνομα string αυτοκινήτου και η διάδοση του εξαπλώθηκε από εκεί και πέρα.

Μπες στο https://www.e-string.gr/ και δες όλες τις επιλογές για string ανοιχτού καβάλου, απλά και γρήγορα με ένα κλικ! Κάνε δικό σου το αγαπημένο σου σχέδιο και δοκίμασε και εσύ την πρακτικότητα του!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)