Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Καλοκαίρι με μαγιό σε μεγάλα μεγέθη κι έφυγες για καυτές παραλίες

Καλοκαίρι με μαγιό σε μεγάλα μεγέθη κι έφυγες για καυτές παραλίες

 

Καλοκαίρι με μαγιό σε μεγάλα μεγέθη κι έφυγες για καυτές παραλίες!

 

Τα πράγματα είναι απλά και πολύ ξεκάθαρα: Το καλοκαίρι σου αξίζει και μας αξίζει, ασχέτως νούμερου και μεγέθους! Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουμε, να ανακαλύψουμε τα πιο εντυπωσιακά αλλά και σέξι μαγιό σε μεγάλα μεγέθη από το E-string.gr και να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα όπως ποτέ άλλοτε! Κι αν δεν ξέρετε πώς, ακολουθήστε τις οδηγίες και τις συμβουλές μας για ένα καλοκαίρι χωρίς προηγούμενο!

 

Πώς θα απολαύσετε τα δικά σας μαγιό σε μεγάλα μεγέθη

 

Αγχώνεσαι για το αν θα επιλέξεις μπικίνι ή ολόσωμο; Γιατί όχι και τα δύο; Και γιατί να περιοριστείς; Πάμε μαζί να δούμε τα θετικά του καθενός:

 

Μπικίνι σε μεγάλα μεγέθη

Αδιαμφισβήτητα η πιο διαδεδομένη και δημοφιλής επιλογή και διόλου τυχαία! Τα μαγιό μπικίνι σε μεγάλα μεγέθη, αποτελούν μια πολύ ασφαλή αλλά και όμορφη επιλογή, για να μπορείς να έχεις το στυλ που θες, αλλά και ένα τέλειο μαύρισμα! Πόσο μάλλον όταν μπορείς και αναδείξεις τα πλούσια προσόντα σου, το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη καλύτερο και χωρίς κόπο, είσαι έτοιμη να μαγνητίσεις τα βλέμματα σε κάθε παραλία! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το σωστό μέγεθος, τόσο επάνω, όσο και κάτω, κι είσαι έτοιμη για θαλασσινές εξορμήσεις!

 

Ολόσωμα σε μεγάλα μεγέθη

Κι εδώ είναι μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών! Πλέον τα ολόσωμα, αρχίζουν και κατακτούν μια ακόμη μεγαλύτερη μερίδα στις προτιμήσεις των γυναικών, και πόσο μάλλον και τα ολόσωμα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη που είχαν ανέκαθεν την τιμητική τους! Τόσο λόγω άνεσης, όσο και λόγω πανεύκολης εφαρμογής και σε πιο μεγάλα μεγέθη, τα ολόσωμα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη είναι μια πολύ αγαπημένη επιλογή πολλών γυναικών που δε συμβιβάζονται με τη φινέτσα στο τελικό αποτέλεσμα και την αξεπέραστη άνεσή τους!

 

Εσύ λοιπόν, τι θα επιλέξεις; Ολόσωμα ή μπικίνι μαγιό σε μεγάλα μεγέθη; Όποιο δρόμο κι αν χαράξεις, το αποτέλεσμα παραμένει και θα παραμένει ένα: Στο καινούργια σου μαγιό σε μεγάλα μεγέθη από το E-string.gr θα ζήσεις ένα καλοκαίρι πιο εντυπωσιακό από κάθε προηγούμενο! Ανακάλυψε τα όλα εδώ και βγες στις παραλίες με στυλ και άποψη!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)