Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη: Must επιλογές για ένα stylish καλοκαίρι

Γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη: Must επιλογές για ένα stylish καλοκαίρι

 

Γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη: Must επιλογές για ένα stylish καλοκαίρι

 

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι πως γίνεται να είσαι ταυτόχρονα sexy και προκλητική αυτό το καλοκαίρι, αλλά παράλληλα πολύ άνετη και με την τελευταία λέξη της μόδας στα γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη! Το E-string.gr είναι δίπλα σου με νέες και φρέσκιες παραλαβές σε κάθε είδους γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη για να απολαύσεις το καλοκαίρι σου πιο sexy και stylish από ποτέ!

 

Τα γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη που πάντα έψαχνες είναι μόνο εδώ

 

Έτσι λοιπόν βάλαμε το χρώμα και την άνεση στο φετινό σου καλοκαίρι, χωρίς να θυσιάζουμε το στυλ και τη μοναδικότητα σου, με τα πιο sexy σύνολα η κομμάτια! Φυσικά, οι επιλογές μας σε γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη δε θα μπορούσαν παρά να είναι μόνο οι κορυφαίες, από κατασκευαστές όπως η Annais Apparel, Gorsenia, Excellent Beauty, Obsessive, Hamana και πολλές ακόμα που εγγυώνται τόσο την ποιότητα όσο και την αισθητική τους! Τα γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτα ζωηρά χρώματα, πάθος και μια ξεχωριστή άποψη για το look σου! Εντυπωσιακές αέρινες υφές και γραμμές που αγκαλιάζουν τις καμπύλες χωρίς να μένουν στα κλασικά πρότυπα, ενώ μια sexy προσέγγιση είναι εμφανής με στόχο να αποκαλύψουν ακόμα και τις πιο κρυφές πτυχές του αισθησιασμού σου! Επέλεξε λοιπόν μέσα από μια μοναδική ποικιλία σε γυναικεία babydoll, σετ εσώρουχα ή μεμονωμένα κομμάτια, κορμάκια, κορσεδες, ακόμη και ζαρτιέρες και κάλτσες για τις πιο ιδιαίτερες και πικάντικες στιγμές σου! Απόλαυσε χαλαρές βραδιές με ένα ξεχωριστό νυχτικό ή ολοκλήρωσε το look σου με μια εντυπωσιακή ρόμπα! Οι επιλογές είναι απλετες, το μόνο σου όριο είναι η φαντασία σου στους συνδυασμούς!

 

Μπες στο mood για ένα sexy καλοκαίρι με χρώμα, ένταση και λεπτομέρειες που κόβουν την ανάσα με την νέα συλλογή σε γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη από το E-string.gr ! Δες τα όλα αποκλειστικά εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)