Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ετοιμάσου να προκαλέσεις με το ολοκαίνουργιο κορμάκι Beauty Night Denver

Ετοιμάσου να προκαλέσεις με το ολοκαίνουργιο κορμάκι Beauty Night Denver

 

Ετοιμάσου να προκαλέσεις με το ολοκαίνουργιο κορμάκι Beauty Night Denver!

Ό,τι πιο προκλητικό θα μπορούσες να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου! Ό,τι πιο hot θα μπορούσες να επιλέξεις για να εντυπωσιάσεις το σύντροφό σου! Και φυσικά, ό,τι πιο θηλυκό για να μπορείς να αισθάνεσαι sexy με μια μόνο κίνηση! Είναι το Κορμάκι Beauty Night Denver και είναι έτοιμο να γίνει δικό σου αποκλειστικά από το E-string.gr!

Η επιτομή της θηλυκότητας σε ένα κορμάκι!

Γιατί η απάντηση στη θηλυκότητα βρίσκεται πάντα μέσα μας και έτσι μόνο μπορούμε να την απολαμβάνουμε με τα κατάλληλα γυναικεία εσώρουχα! Και ένα από αυτά τα εσώρουχα είναι σίγουρα το Κορμάκι Beauty Night Denver! Μαύρο, για να μπορείς πανεύκολα να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου outfits! Λιτό, αλλά ταυτόχρονα άκρως εντυπωσιακό, για να μπορείς να το φοράς μέσα από το αγαπημένο σου look! Και πάντα απολαυστικό και μοναδικό για να μπορείς να συγκλονίσεις όποιον εσύ επιθυμείς! Αρκεί απλά να «φορέσεις» την πιο sexy διάθεσή σου και να ετοιμαστείς για μια νύχτα που θα θυμάσαι για πολύ καιρό ακόμη! Η δαντέλα που είναι και το κύριο στοιχείο στο Κορμάκι Beauty Night Denver, δίνει δυναμικά το παρόν με ένα look τόσο ρομαντικό όσο και sexy, χωρίς φλυαρίες και χωρίς να κουράζει! Το ημιδιαφανές ύφασμα του και η πολυτελής, και απόλυτα απαλή υφή του, ταιριάζει απόλυτα με την αντίθεση στο καυτό στρινγκ στο κάτω μέρος, χαρίζοντας σου έτσι ένα κομμάτι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το πιο καυτό σετ εσώρουχά σου! Πόσο μάλλον αν βάλουμε στην εξίσωση και την άριστη εφαρμογή του, που θα κάνεις τις καμπύλες σου να φαντάζουν απλά…ιδανικές σε κάθε περίσταση!

Τι περιμένεις λοιπόν; Καιρός να κάνεις δικό σου το πιο hot κομμάτι που είχες ποτέ σου, το Κορμάκι Beauty Night Denver από το E-string.gr και να απολαύσεις μοναδικές βραδιές όπως ποτέ άλλοτε! Αρκεί μόνο ένα κλικ εδώ κι έφτασε στο χώρο σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)