Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Άραγε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να απολαύσεις στο έπακρο ένα sexy κορμάκι

Άραγε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να απολαύσεις στο έπακρο ένα sexy κορμάκι

 

Άραγε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να απολαύσεις στο έπακρο ένα sexy κορμάκι;

Το 2020 είναι πλέον παρελθόν και με το 2021 να έχει μπει πιο δυναμικά από ποτέ, ίσως είναι η στιγμή να αναθεωρήσεις όλα όσα ήξερες για τα sexy γυναικεία εσώρουχα! Αλλαγές στη μόδα, νέες προτάσεις και εντυπωσιακές παραλλαγές είναι μόνο η αρχή! Και στο E-string.gr τα sexy κορμάκια έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους με sexy επιλογές και προσθήκες που δύσκολα θα αφήσουν κάποιον ασυγκίνητο! Πώς όμως θα τα απολαύσεις στο έπακρο;

Μπες στο παιχνίδι, πιο sexy από ποτέ!

Και φυσικά, το κλειδί είναι εκεί και μόνο εκεί! Το παν είναι να κάνεις την αρχή! Και δεν εννοούμε φυσικά να φορέσεις ένα sexy κορμάκι για ένα βράδυ και μετά απλά να το ξεχάσεις! Αυτό δε θα έχει καμία μα καμία σημασία! Αυτό που προέχει είναι να το κάνεις κτήμα σου! Να το επιζητάς και να προσπαθείς να το φορέσεις σε κάθε δυνατή ευκαιρία! Να θες να το απολαύσεις σε όλες τις ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφό σου! Και να βρίσκεις ολοένα και καινούργιες αφορμές για να το απολαμβάνεις! Να δοκιμάζεις συνεχώς νέα χρώματα! Να δεις πόσο σου ταιριάζει το κόκκινο…ένα ρομαντικό βυσσινί…ένα απαλό λευκό…ένα βαθύ μπλε…κι ένα πάντοτε classy μαύρο! Αλλά να μην ξεχνάς να δοκιμάζεις και συνεχώς νέα στυλ! Δοκίμασε διάφανα sexy κορμάκια! Με δαντέλα! Χωρίς δαντέλα! Με δίχτυ, τρυπητά, με στρινγκ, με ανοίγματα κι ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σου! Πιστεύεις πως υπάρχει περιορισμός στα sexy κορμάκια σου; Κανένας απολύτως! Κι αυτός είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις εσύ κι ο σύντροφός σου τα sexy κορμάκια σου, καλύτερα από κάθε άλλη φορά!

Εμπρός λοιπόν! Κάνε scroll στο smartphone σου, μπες στο E-string.gr και βρες τα πιο sexy κορμάκια που είχες ποτέ σου, με ένα κλικ! Το επόμενο που θα καταλάβεις, θα είναι το δέμα στην πόρτα σου! Θα μας ευχαριστείς μετά!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)