Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Πώς να νιώσεις πιο εντυπωσιακή από ποτέ με το τέλειο babydoll

Πώς να νιώσεις πιο εντυπωσιακή από ποτέ με το τέλειο babydoll

 

Sexier than ever – Πώς να νιώσεις πιο εντυπωσιακή από ποτέ με το τέλειο babydoll!

Ο όρος «sexy» είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον όρο «εντυπωσιακή». Γιατί για να νιώθεις sexy, θα πρέπει πρώτα να αισθάνεσαι εντυπωσιακή. Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, για την ακρίβεια. Για κανέναν άλλο, παρά μόνο για τον εαυτό σου! Και πίστεψε μας, το τέλειο babydoll είναι ο ιδανικός τρόπος για να το πετύχεις, με μεγαλύτερη άνεση από ποτέ!

Γιατί ένα εντυπωσιακό babydoll είναι πάντα απαραίτητο!

Ένας είναι ο κυριότερος αλλά και ο πιο σημαντικός λόγος: Γιατί θα τονίσει ανεπανόρθωτα την ψυχολογία σου! Και όταν λέμε ανεπανόρθωτα, το εννοούμε! Από την πρώτη στιγμή που θα βάλεις ένα κομψό, προκλητικό και εντυπωσιακό babydoll, θα καταλάβεις ότι κάτι είναι διαφορετικό! Αρχικά όμως θα πρέπει να δοκιμάσεις! Να δοκιμάσεις όλα όσα ήθελες και δεν τολμούσες, αλλά κυρίως και όλα όσα δεν πίστευες πως μπορεί να σου ταιριάζουν! Σε προειδοποιούμε, θα εκπλαγείς, και μάλιστα πολύ ευχάριστα! Θα ανακαλύψεις μια άλλη πλευρά του εαυτού σου, που μόνο με το κατάλληλο babydoll θα μπορούσες! Είτε θες να νιώθεις sexy, είτε ρομαντική, είτε θες να εκπλήξεις και να εντυπωσιάσεις το σύντροφό σου, με το κατάλληλο babydoll έχεις την επιτυχία στο τσεπάκι σου! Γιατί μπορείς πανεύκολα να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου εσώρουχα, χωρίς αυτά ή ακόμη και με τα ασορτί εσώρουχα που μπορεί να περιέχει στο σετ του, και να μη μπεις καν σε δίλημμα για το πώς θα το συνδυάσεις! Κι ακόμη καλύτερα, μπορείς να το φοράς μέσα από το αγαπημένο σου outfit, για να εκπλήξεις το σύντροφό σου με τον πιο sexy & πικάντικο τρόπο!

Εσύ λοιπόν, ποιο babydoll θα επιλέξεις για να εντυπωσιάσεις; Ποιο babydoll θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, και να απογειώσεις το στυλ και το look σου όπως ποτέ άλλοτε; Η απάντηση είναι μέσα σου, αλλά και μέσα στη μοναδική ποικιλία από babydoll που θα βρεις αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα σου μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)